Soulbrave in durumu

Arkadaslar 90 pozitif alan soulbravein sonucuyla ilgili bi gelisme var mi? Duzeni arayip durumu soran oldu mh acaba? Ya da bu arkadasin akibetini nasil ogreniriz sizce?

Ga
Gambit
9 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

27 Cevap
#1
fr
freiburger 9 yıl önce

Bu konuyu açman iyi oldu. Geçenlerde o kısmı okurken, sanırım sen Dr. Tutku hanımın soyadını söylemiştin. O konuya biraz baktım, düzen rapor kağıtlarında tutku hanımın her iki soyadını da kullanıyor. Şöyle ki, bana elden verdikleri raporda tutku hanımın soyadı tanyel, internetten çıkan raporda taşkınoğlu soyadı yazıyor. Ama diploma numaraları ortak. Yani soulbrave'in hikayesini pek inandırıcı bulmasam da, tutku hanımın soyadı konusunda bir gariplik yok.

#2
mr
mrhasta 9 yıl önce

Ben Tutku hanımı aradım dün. 4. hafta hiv duo'da negatif çıkıp sonradan pozitifleşen oldu mu dedim. Olmadı dedi.

#3
fr
freiburger 9 yıl önce

Düzen'e sormak sağlıklı bilgi vermez. Zira soulbrave ilk testini düzende olmamıştı. Onun test sonuçlarında başka sıkıntılar vardı.

#4
em
emree 9 yıl önce

ilk test bulgu da yapılmıştı 31. gün

#5
Bi
Birumut 9 yıl önce

Ne olmustu soyleyebilir misiniz ?

#6
fr
freiburger 9 yıl önce

http://aidsrehberi.com/soruDetay/1190-osyms-emre042-ve-canan-yardim-eder-misiniz#soru bu linkten itibaren aşağıya inip konuyu takip edebilirsiniz.

#7
Bi
Birumut 9 yıl önce

Uzun uzadiya tüm iletilerini okudum anlasilmayacak birşey yok. 1- ilk ay başka labda test olmus ve negatif. 2- 90.gün bir başka labda test olmus pozitif. 3- pozitif gelince lab bunu tekrar kural geregi başka bir yöntemle calisilmis.

#8
Bi
Birumut 9 yıl önce

Bence tartisacak birşey yok, zaten adam çeşitli sikayetlerle doktora gitmiş.

#9
ca
cafer 9 yıl önce

benim takıldığım nokta bu arkadaşın karaciğerinde sorun vardı üre değerimiydi bir şey fazlaydı hadi diyelim bu antikoru maskeledi 31.gün ama antijeni nasıl saptayamadı normalde Cengiz Güney 6 günden itibaren antijen oluşuyodu demişti onuna konuşan bir arkadaş ama düzenin sayfasında da antijen pencere dönemi 2-6 hafta diyodu , acaba hiv duo ultra gibi hassas ve etkili bir test antijeni nasıl yakalayamadı ya da arkadaşın rahatsızlığından dolayı antijeni de pencere dönemine mi denk geldi çözemedim

#10
Bi
Birumut 9 yıl önce

Antijenin tespit edilme duyarliligi %4 ile 2 arasında degisir. Yani 0 antijen tespiti söz konusu değil.