sivilce yada siğil

Arkadaşlar penis derisinde ve kökünde sivilce gibi küçük ama siğilde olabilir 15-20 tane yaklaşık birşeyler var bazen ordaki deride yanma falan yapıyor(genelde penis kıllarını aldıktan sonra ) son 3gündürde sağ böbreğim hafif ağrıdı sonrasında geçti sizce hiv olabilirmi en son 1 sene önce eskortla korunmasız ilişkim olmuştu sanırım hpv olmuş olabilirim. İstanbul Anadolu yakası test olabileceğim güvenilir yerler nelerdir ? ürolojiye gidip gösterip bu cinsel hastalıklarla ilgili testde olmak istiyorum fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz teşekürler hepinize.

ha
hastalıkhastasıı
5 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

15 Cevap
#1
Ar
Armani 5 yıl önce

Siğil(hpv) ve hiv aynı şeyler değildir. Devlet hastanelerinde enfeksiyon hastalıkları bölümünde isteğini dile getirdiğinde bedava bir şekilde hiv,frengi, ve hepatitler için test yapılıyor. Hpv için teste gerek yok Cildiyeciye göstermen gerek doğru kararı onun görüp vermesi lazım.

#2
Ge
Genzo1905 5 yıl önce

@Armani musaitsen bir sey sorabilir miyim kardeşim?

#3
Ar
Armani 5 yıl önce

Tabi

#4
Ş
Şakınnnnnnnnnn 5 yıl önce

arkadalar her hıv testınde negatıf ve referans aralıgı yazmak zorundamıdır bende sadece sonuc 0.06 yazıyor

#5
Ca
CandidaMantari 5 yıl önce

Sıkıntı yok şakın her yere yazma artık

#6
Ş
Şakınnnnnnnnnn 5 yıl önce

sordum sadece acaba hastanede tekrar teste gıdıcem dıye mı boyle bır sey yapıyor dıye :( o kadar kotu durumdayım kı

#7
Ş
Şakınnnnnnnnnn 5 yıl önce

sordum sadece acaba hastanede tekrar teste gıdıcem dıye mı boyle bır sey yapıyor dıye :( o kadar kotu durumdayım kı

#8
Ge
Genzo1905 5 yıl önce

@Armani benim bundan bir yıl önce kız arkdasimla korunmasız iliskim oldu . Tabi daha sonra ayrıldık bir daha kendisine ulaşamadım . Geçen haftalar da bazı belirtiler yaşadığım için Anonim test merkezinde(İzmir Konak ) hızlı test kitleriye test yaptırdim ve negatif aldım . Bu hızlı test kitleri sağlık bakanlığı ve Birleşmiş milletler onaylıymis ... Daha sonra doktorla iki Kez ve poziitf yaşam derneği ile de 3 kez konuştum . Teste güvenebileceğimi ve gönül rahatlagi ile konuyu kapatabilecegimi söylediler . Bu hızlı test kitine güvenip artık konuyu kapatabilir miyim ?

#9
Ar
Armani 5 yıl önce

Zaten belirtiler 6.haftadan sonra oluyorsa hivle ilgili değildir diyor bütün doktorlar , ayrıca test olup doktordan da onay almışsın yani temizsin daha fazla düşünüp kendini üzme

#10
ha

Arkadaşlar valla insan psikolojik bunalıma giriyor . Test yapıp negatif almışlar sizi anlamıyorum zaten negatifse negatiftir doktor kapat diorsa kapatın kurcalarsanız kafayı yersiniz. Ben daha test yaptıramadım ne var ne yok bilmiyorum en azindan siz biliyorsunuz hiv negatifsiniz ve diğer hastaliklarınız geçebilir ama benim hiv de belli değil diğerleride umarım negatiftir hpv ile kurtulurum en kötü. moralinizi yüksek tutun belirtiler zaten hep var bu klasikleşmiş en iyisi negatif alanlar başından geçenleri anlatsada diğerleri bunu görüp gereksiz büyütmüşüm diyip test olup konuyu kapatsa keşke