Lütfen Yol Gösterin

Arkadaşlar biliyorum buradaki birçoğumuz zor durumdayız ancak ben gerçekten çok kötüyüm lütfen bana yol gösterin. 6,5 ay önce ilişkim oldu neredeyse bütün belirtileri yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Ateş, boğaz ağrısı, yorgunluk, kronik ishal, gece terlemeleri, kas ve eklem ağrıları, baş ağrıları, deri döküntüsü, unutkanlık vesaire vesaire. En son testim de 172. günde yaptığım anti hiv testi ve onunda sonucu negatif geldi. Neyse tamam diyorum bütün belirtilere bir kılıf uyduruyorum daha sonra ne göreyim en spesifik belirtiler bile bende var mesela diyor ki hiv+ lerde folat ve d vitamini eksikliği olur bakıyorum bende var, bakıyorum hiv+ lerde ezoinofolik folikülit var deniliyor bakıyorum bende var. Yani anlayacağınız a dan z ye herşey var ama testler negatif. Ailemden biri gribe yakalandığında eyvah onlara da bulaştırdım diye gözüme uyku girmiyor. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım söyleyin. (Siteye yeni gelen arkadaşlar varsa bu yazımı okuyup üzülmeyin benim durumum sizden farklı.)

Cevaplar

  1. Mrnobody
    3 gün önce

    Tüm cybh lere baktır. Bende seninle aynı durumdayım. Mide yanması ve kıl kökü iltihabı hala devam ediyor. Üstelik aynı belirtiler kız arkadaşımda da var. Ben 100.gündeyim nisan ayında askere gidicem en son 70 de negatifti gelince tüm testleri yaptıracağım. Son zamanlarda candida mantarı seviyesi çok arttı sende tükürük testi yap bundan dolayı da olabilir.

  2. Eymenle
    3 gün önce

    Ya birader kışın kaç kişi Allah aşkına 4 4 lük güneş görüyor da senin demir eksikliğin çıkmayacak? Sen kötüysen ben öleyim şu an aıds ileri evre semptomlarım var fakat 45, 75 ve 115. gün negatiflerim var dr istersen bir ruh sağlığına görün dedi.

  3. eunoria
    2 gün önce

    15. günden sonra 4. nesil testler oldukça güvenilir bizim ülkemizdeki doktorlar bu konuda biraz geride kalmışlar. 4. nesil testlerin hassasiyeti duyarlılığı oldukça yüksektir hatta 15-25 gün arası yapılırsa antijeni yakalaması daha kolay, bu yüzden testlerinize güvenin eğer ki başka şüpheli ilişkiniz olmadıysa tabi. Protokolde 4. nesil için 45 yazıyor aslında bu mental sağlığımız açıdan rahat olalım diye söylüyorlar 30'da yaparsan negatif de alırsın 45'te de alırsın başka şüpheli ilişkin olmadıysa tekrar söylediğim gibi. BELIRTI HIV DEMEK DEĞİLDİR. 100 gün geçmiş o zamana kadar hiv pozitif olsaydın antikor görülürdü zaten bu yüzden rahat olmalısın ve benim sana tavsiyem bu forumdan çıkman.

  4. Melih0
    2 gün önce

    Çoğu enfeksiyonun belirtisi aynı olur zaten.Belkide basit birsey kaptin onun belirtiside olabilir yani.

  5. Zero63
    2 gün önce

    Kafanda bitir hersey orda bitiyor bilim adamlari arastirmasina ohaya State unv yapilan arastirmaya gore stresin hiv aids gibi bilirti verdigini soyluyor vucut savunma susteminde kilit rolu oynayan t lenfositlerini Hedef aliyor sistemi cokertiyor ayni bire bir etkiyi yapiyor bu yapilan arastirmalar dir kanitöanmis belgelenmis kimsede demimis hayir boyle sey olamaz t hucrelerini hedef aliyor cd4 dedikleri sey sana sacmami geldi bunlat kanitlanmis bilgiler adam 100 test nat RNA dna her seyi oluyor ama bulamiyor cunku ayni etkiyi ikisi yapiyor ve ikiside olduruyor bence hiv ciksa daha karlisin dostum en azindan teshis var bu sekilde belirti var tani yok testler hakkinda hic bir fikrim yok eger testler strese karsi duyarliysa bagisikligi baskilamiyorsa muhakkak cikacak ki cikarda bu testleri yapan her seyi goze alip yapiypr ki bu salgindir yani cok dusunme ben dusundumde ne oldu Paranoyak oldum adam test yaptiyriyor negativ ama cd4 ler dusuyor evet belirti var gercwktente belirti var adam ne diye canina eziyet etsin burdaki insanlar geecekten iyi insanlar hepimiz hata yapmisiz ama burdakiler Art niyetli degiller hemen jemen hepsi yani kardesim steesle basa cikmayi ogrenexegiz yoksa belirtiler gecmez gecmez gecer ama en ufak bur tetiklenmede yine ortaya cikar bu defa daha farkli cikar daha fazla cikar yolun Basisdayken dizginle

  6. eunoria
    1 gün önce

    devlet hastanelerinde genelde doktorlar hangi testler yaptırıyorlar hiv dışında bilgi verebilme şansınız var mı? soru kısmına yazamıyorum

  7. Cokkotuyum746
    9 saat önce

    Dostum hivin hiçbir belirtisi yok neyine takıntı yaptın o dediğim şeylerin hepsi herkeste olabilir ayrıca kafana takarsan belirti bulmaya çalışırsan elbet bulursun. Şunu anlayın artık hiv kaptığını anlamanın hiçbir belirtisi yok

Cevap yazmak için yapınız.