KISA VE ÖZ SORU
Kısa ve öz soru soracağım ilişki sonrası 4 5 güne hiv negatif gelmesi durumunda şüphe etmeye devam etmeli miyim?
Kısa ve öz soru soracağım ilişki sonrası 4 5 güne hiv negatif gelmesi durumunda şüphe etmeye devam etmeli miyim?
Dostum merhaba, 4 5 gün çok kısa bir süre 21. Günde combo yaptırabilirsin. Veya 45. Günde Elisa testi yaptırabilirsin. Combo ücretli sanırım tam emin değilim ama devlette 30. Ve 45. Gün test yaptırabilirsin. İlişkin nasıldı peki ?
9.günden sonra hic rna pcr ile alacağın negatif ile konuyu kapatabilirsin. Veya 28.günde p24 antijeni + hiv 1/2 antikor combo testi ile alacağın negatif ile konuyu kapatabilirsin. Veya 45 de devlette yaptıracağın anti hiv ile konuyu kapatabilirsin
@royalpişaman2 bunun 4-5 gün kesinlikle yeterli bir süre değil. derbederr01 in dediği testleri dediği sürelerde yaptırabilirsin. Ancak ilişkinin türü? korunma? karşı tarafın sex işçisi olup olmadığı gibi konuları açıklığa kavuşturabilirsen sadece fikir yürütebiliriz.
Cevap yazmak için giriş yapmanız gerekmektedir.
Giriş Yap