Kart Test nedir güvenli midir?

Arkadaslar selam Sonuc raporunda sadece Negatif yazılıp herhangi bir değer verilmemiş fakat s/co gibi bir birim birde 1 in altına Non Reactive yazıyor Fakat sonuca sadece Negatif yazıp geçmişler kafa karıştıran nokta güvenli bir test mi yoksa kart testi falan mi uygulanmış sizce nedir Bölge devlet hastanesi ve yaklaşık 2 saat sonra onaylanmış Yada cok mu kafaya taktik arkadaşlar ne diyorsunuz nelete dikkat ediyoruz :)

bl
blackmirror
6 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

8 Cevap
#1
börte 6 yıl önce

devlet hastaneleri kart test uygulamıyor . şırınga ile tüpe aldılarsa normal hiv testidir .

#2
bl
blackmirror 6 yıl önce

Şırınga ile alındı hocam dediğim gibi tek nokta negatif yazıp değer yazmaması kafam buna takıldı.

#3
börte 6 yıl önce

kafaya takacağın bir problem yok rahat ol

#4
Ce
Ceycey 6 yıl önce

Kart test değil o geçmiş olsun inşALLAH

#5
bl
blackmirror 6 yıl önce

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar siz öyle diyorsanız aklimdan çıkarmaya çalışacam. Nasıl birsey ise testten önce belirti hissedersin 42.gun teste gidersin negatif gelir bu sefer baska belirtiler hissedip teste inanmazsin Allah hepimize sağlık ve sabır versin.

#6
Ba
Bazz 6 yıl önce

Kart test degil bazı hastaneler değer yazmaz. Negatife sorun yok.bende 44negatif aldıkdan sonra arttı öyle dil boğaz degil başka belirtiler o yüzden içi rahatlamıyor insan acaba testereni cikmadi diye dusunuyor

#7
Ba
Bazz 6 yıl önce

Fena fobik oldu 30 da negatif alsam başka bisey istemem diyor insan.sonra 45, 90 da alayım kapatacam diyorsun ama 90 100 120 6 ay sonrasına kadar devam eder bu iş who ne kadar 3 ay desede psikolojik olarak 6 ayı 1 seneyi bulur.

#8
bl
blackmirror 6 yıl önce

Bazz bu isin sonu yok 40-90 yapıp bitireceksin hatta 42 bile güvenilir diyorlar ama maksat isi riske birakmamak. Artık yapılan testin sonucuna güvenmeyince sürekli düşünmek sıkıntı yani.