Hiv belirt,yardım ltf

Arkdaşlar 8 gün önce şüpheli anal ilişkim oldu.Belirti olarak sadece kasıktaki lenf bezlerim bazen ince ince ağrıyor.Doktora gittim wbc değerim 12 çıktı antibiyotik kullanıyorum ağrılarım azaldı.İlk sorum ilk cinsel ilişkide bulaşma riski nedir.Bulaşma riskinin boşalma süresi ile ilgisi var mı?İdrar testinde israr yolu enfeksiyonuna rastlanmadı.Doktorum kolay değil bu işler olsa idrar yolun enfekte olmuş olurdu dedi.Bir de 10 sene bile belirti vermez diyenler var böyle bi hastalığın belirti vermeden vücutta dolaşması mantıksız geliyor.Belirtileri yok ama insan yine de korkuyor.16 gün sonra hiv duo ultra olacağım pozitif gelirse ne yaparım gerçekten bilmiyorum.Cevaplarınız ve söyleyecekleriniz için teşekkürler şimdiden.

Si
Siyah7
7 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

15 Cevap
#1
Na
Namlike33 7 yıl önce

Bende kondom yırtıldı kardeş analda idrar temiz eliza hepatitde temiz yarın hiv dua yaptırcsm 16. Günüm Allahın izniyle bir şey çıkmayacak. Kan falan gördün mü hatırlıyor musun sex esnasında kanama varsa sıkıntı oluyormuş anüste erkeğe bulaş oranı çok düşükmüş ayrıca.

#2
Si
Siyah7 7 yıl önce

Kan falan yoktu 30 sn sürdü zaten

#3
Na
Namlike33 7 yıl önce

Kardeş bir şey yoktur idrarda da bir şey yoksa ne zaman gittin doktora.

#4
Si
Siyah7 7 yıl önce

2 gün önce koltuk altı ve kasıklarımda ağrı vardı ipne oldum koltuk altım geçti ama kasıklarımda hala ince ağrılar oluyo antibiyotik kullanıyorum

#5
Si
Siyah7 7 yıl önce

*İğne oldum

#6
Na
Namlike33 7 yıl önce

Kasıklarda lenfler mi şişti ?

#7
Si
Siyah7 7 yıl önce

Şişme yok ağrı var

#8
Na
Namlike33 7 yıl önce

Ağrı ne zamandır oluyor ayrıca dokununca lenfleri hissediyor musun ya da lenf olduğuna emin misin kemerini çok sıkmışsındır belki ağrı o yüzdendir.

#9
Si
Siyah7 7 yıl önce

Ağrı 3 gündür var hafif ağrıyo çok ince dokunduğumda hissetmiyorum yani

#10
Na
Namlike33 7 yıl önce

Tamamda lenf olduğunu doktor mu söyledi yani belki başka bir şeydir.