hickimse1 alamanci basimagelenler emre42 ruzgar
Arkadaslar gelin ya site bilgisizlikten surunuyor bu siteyi bos birakmayin yeni gelenlere yardimci olun mavivesiyata geldi.burasi atan cok tutan hıc yok meselesine dondu
Arkadaslar gelin ya site bilgisizlikten surunuyor bu siteyi bos birakmayin yeni gelenlere yardimci olun mavivesiyata geldi.burasi atan cok tutan hıc yok meselesine dondu
Dostum eli olan yazıyor :) 90 sondur son !!! Herif kendi psikolojisine bakmadan millete yön veriyor , ayrıl bu sayfadan yoksa psikolojin çok bozulur 45 de negatif aldıysan değişmez 90 kapatman için yeterlidir !
STRES ELİSA CYBH YE BAKARMI? 4 BUÇUK AYDIR CYBH BELİRTİSİ YAŞAMADIM. BUNUN AYRI TESTİ VARMI OLMAMA GEREK YOKTUR DEMİ.
Stres kardeşim pozitif yaşam bana 4.nesil testlerde 45 son dedi Combolar için 3.nesil elizalar için son değilmiş
Dikkatli okumamışım belirti yoksa koyver gitsin , baktırmaya gerek Yok doktorun elisanın yanında prp istedi mi
Stres42 kardesim burdakiler 3.nesil 48.gün anti hiv testini geçerli saymiyolar eskiler iyiydi.Bebln arastirma hastanesinde oldum 4 mü 3 mü cihazlar bilmiyorum eğer 3.nesilse 48 anti hiv testinin geçerliliği nedir?
KORUNMASIZ İLİŞKİDEN 93 GÜN SONRA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ENFEKSİYON BÖLÜMÜNDE MUAYENE OLDUM. DOKTOR BADEMCİK İLTİHABI TEŞHİSİ KOYDU. SONRA İLİŞKİ YAŞADIM DEDİM. SANA ELİSA VE MİKROBİYOLOJİ TESTLERİ YAPALIM DEDİ 4 TÜP VERDİ GİTTİM KAN VERDİM. SONUÇLARI ALDIM BAKTI TEMİZ DEDİ. 6.AYDA BİDAHA GEL DEDİ BİŞİ OLMAZDA YİNEDE GEL DEDİ TAMAM DEDİM.
Cevap yazmak için giriş yapmanız gerekmektedir.
Giriş Yap