Hepatit b aşı süresi
Arkadaşlar aileme sordum bu aşıyı ve diğer aşıları bebekken özel hastanede yapmışlar 19 yaşındayım bu aşı hala geçerliliğini korur mu? Süresi var vs diyolar ama hala geçerliyse çok rahatlicam bilen varsa
Arkadaşlar aileme sordum bu aşıyı ve diğer aşıları bebekken özel hastanede yapmışlar 19 yaşındayım bu aşı hala geçerliliğini korur mu? Süresi var vs diyolar ama hala geçerliyse çok rahatlicam bilen varsa
Valla kardeşim ben sağlık meslek lisesinden mezunum o zamanlar staj yaparken 3 6 ve 18.aylarda yapıyorduk diye hatırlıyorum ondan sonra bağışıklığı hep var. Ben geçen test oldum bağışıklığım vardı 21 yaşındayım 18 aylıkken olmuşum aşımı.
Eyvallah kral yine içime su serptin, ben de aşı kartımı buldum şimdi 3 doz olmuşum 2-4 ve 8. Aylarda sarılık yazıyor. Sarılık dediği hepatit b herhalde 3 doz olduğuna göre. O zaman şöyle hiv duo 24 gün negatifim var konu kapandı, hepatit b'ye bağışıklığım var konu kapandı, hepatit C zaten kanla geçiyormuş ilişkide kanama olmadı o da kapandı, geriye de bir şey kalmadı herhalde:)
Eyvallah hocam, yani umarim bu hiv testi de kesindir ve hepatit c bildiğim gibidir insan şüpheyi bırakamıyor :)
Aynen hepatıt c kanla bulaşır ilişkinde kan yoksa risk yoktur onu çıkar aklından. Hepatit bye karşı zaten bağışıklığın var. Hiv içinde 24. Gün duo mükemmel. Turp gibisin Allahın izniyle kendine iyi bak buralardan uzaklaş :))
Cevap yazmak için giriş yapmanız gerekmektedir.
Giriş Yap