Göğüse oral

Arkadaşlar göğüse oral yapmakla bulaş riski yüzde kaçtır? Karşıdakinin hivli olup olmadığını bilmiyorum. Ağzıma herhangi bir tat hissetmedim. Bir de 1 damla alsak bile bunun belli olması uzun sürer mi yoksa hepsinin süreleri aynı mı?

Cevap ( 7 )

  1. Acilyardımm
    5 ay önce

    Virüs vücuduna girdiyse antikor süreleri bulaş yollarıyla doğru orantılı değildir. Yani normal bir insanda antikor üretme süreci ne zaman olursa herkeste aynı olur bu. Risk yok. Ama cinsel hayatı aktıf olan her birey 6 ayda yada yılda 1 test yaptırmalıdır. Geçmiş olsun sağlıklı günler.

  2. Holydreamz32
    5 ay önce

    Acilyardim anladigim kadariyla vucuda nasil girerse girsin 21.gun antijen pik yapar ve 1 aydandan sonrada antikor tespit hale gelir okudugum yabanci proflar boyle diyor ben 22.gun hiv duo ultra 32.gun anti hiv 4.nesil yaptirdim ve doktorum konuyu kapat dedi merak ettim 90.gun olayi simdi ben 40.gundeyim bana doktor daha teste gerek yok dedi 45.gun bir 4.nesil daha yaptirinca kesinlesmismi oluyor yoksa ben takintidan kurtulmak icin psikiyatriyemi gideyim.

  3. Acilyardımm
    5 ay önce

    Doktorun kapat demişse kapatabilirsin. Zaten eğer kapatmış demişse düşük riskli ilişki yaşamışsındır(oralvb.). Geçmiş olsun.

  4. Acilyardımm
    5 ay önce

    Takıntı haline getirdiysende psikiyatrik destek alman faydalı olabilir. Üstelik tek seansta bile atlatabilirsin.

  5. Holydreamz32
    5 ay önce

    Evet dostum oral verici sadecebqska birsey yasamadim doktorda haberlere cikmis bir enfeksiyon uzmani sanirim doktoru dinlemeli ama korkum doktor yanilamazmi karmasik dusunceler.

  6. Holydreamz32
    5 ay önce

    Psikiyatriye gittim 2 ilac berdi tanı koydu hastalik hastaligi diye ama verdigi ilaclar daha kotu yapti beni biraktim.

  7. Acilyardımm
    5 ay önce

    O ilaçlar yüksek ihtimalle sakınleştirici antidepresan vb. Dir. Birdaha git kurtulamadığını söyle. Takıntı haline getirdiğini söyle daha çok yardımcı olacaktır.

Cevap yazmak için yapınız.