Genvoya !!! Kullanan birisiyle birlikte oldum

Arkadaşlar dün akşam birisiyle sex yaptım. Sexten sonra bana hiv olduğunu söyledi. Genvoya ilacı düzenli olarak kullandıgını söyledi biz de zaten korunduk. Ama ben suan kendimi bitik hissediyorum. Lütfen bilgi verim bana./

Sc
Scott
6 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

7 Cevap
#1
Hi
HivkolikTT 6 yıl önce

kardeş önceki sorularına baktımda ülkedeki bütün hiv pozitifler sanamı denk geliyor bi siktir git amk 3 ay önceki ilişkindede sana biri pozitifim demiş milletin aklıyla alay etmeyin amk size ne kadar küfür etsek az siktiğimin salağı

#2
Sc
Scott 6 yıl önce

HivkolikTT kardeşim ben burda yardım arayısındayım bilgi arayısındayım. Evet iki kere denk geldim. Buraya milletle dalga gecmek için giripte üye olmadım. Yardımcj olmayacaksan cevap yazmana gerek yok.

#3
Hi
HivkolikTT 6 yıl önce

Sen bilgi aramaya değil ağlamaya gelmişsin

#4
Ş
Şüpheler 6 yıl önce

Arkadaşım 1 kere yapmışsın bu hatayı ne sıkıntılar çektin daha niye yapıyorsun anlamıyorum ben Bi kurtulsam şu işten Bi daha zinanın yanından geçmem korunuyorum ne olacak deme ya yırtılsa bu illet bulaşsa ne yapacaksın şimdi korunmuş ve bu illetten Bir kere daha ucuz yırtmışsın Bi daha bu şansın OLMAYABİLİR

#5
Ş
Şüpheler 6 yıl önce

Tövbe et ve bir daha BULAŞMA! Korun demiyorum yanından dahi geçme.

#6
Sc
Scott 6 yıl önce

Şüpheler, acıkcaası hayatımı sexe küserek gecirmek istemiyorum. evet daha önce basıma geldi ucuz yırttım o gunden sonra daha dikkatli ve tedbirliyim ve karsımdakş insanlara kendi durumumu anlatıyorum hastalıklardan ve acık acık da soruyorum ama bu söylemedi sexten sonra söyledi iyi ki korundum şimdi arastırdım iyice ilacı kullananlar negatif gbi hayataına devam ediyor. biraz olsun içim rahatladı bulaş riski ½ 3 gibi bi durumdan bahsediyor. bosuna kuruntu halinde de olabilirim bilemedim.

#7
Me
Mesut Sevim 5 yıl önce

scott kardeşim ben sana yardmcı olabilirim. hiv pozitif biriyim, ve genvoya kullanmaktayım. sen hivsin veya aids sin veya olacaksın olmaya yakınsın gibi iddalar da bulunmam doğru olmaz. fakat hr 3 ayda bir kan tahlili makro elisa testi yaptırmalısın. sonuclara göre hareket etmelisin. fakat psikolojik olarak biraz daha kendini kötü hissediyor ondan dolayı bu duurmda olabılırsın. internetten ve bu tur arastrmalardan uzak durmalısın.