Geçmeyen boğaz ağrısı

Dostlar selam, bir kız arkadaşımla vajinal korunmalı oral korunmasız ilişkim olmuştu, 26. Gün anti hiv negatif, 45. Gün anti hiv negatif, şehir hastanesinde yaptırdım kaç aydır geçmeyen bir hafif boğaz ağrısı ve hafif boğazda şişlik hissi var. İşin içinden çıkamıyorum sizler lablarda test yaptırıyorsunuz fakat ben şehir hastanesinde yaptırdım. Sonuçlar doğru olabilir mi? Yani sonradan pozitife döner mi? Bir daha test yaptırayım mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

En
Engineer
1 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

15 Cevap
#1
İ
İsvecliAdam 1 yıl önce

Ben 23.günden itibaren devlette elisa testi oldum negatif geldi 5 ay sonra tekrarladım sonuç değişmedi, sonucunun değişeceğini sanmıyorum ama gene de 90da tekrarla

#2
bıldırcın 1 yıl önce

Sonuç değişmez. Boğaz ağrısı sebebleri kronik faranjit ve alerjik rinit sebebin bunlardan biri, sonuç değişmiyecektir.

#3
En
Engineer 1 yıl önce

Kasık bölgesi yanı birkaç sivilce ve tanımlayamadığım morluk gibi birşey var hala geçmedi stresten de olabilir mi?

#4
En
Engineer 1 yıl önce

Ailemle yaşıyorum eğer varsa onlarada geçer korkusu var dostlar nasıl önlem alabilirim

#5
Bi
Birumut12 1 yıl önce

@engineer kanında virüs yok olmayan bir şeyi nasıl bulaştıracaksın ? Taşrada yaşamıyorsan oralarda bile artık hastaneler 4.nesil kullanıyor 3.nesil olsa bile testin yeterli. Varsa vardır yoksa yoktur. Makinelerden saklanacak hali yok.

#6
fr
freestyler204 1 yıl önce

Strese bağlı reflü ve bahsettiğim ağrı yemek borusu kaynaklı. Gastroenteroloji bölümüne gözükmende fayda var.

#7
En
Engineer 1 yıl önce

@Birumut12 45 gün yeterli mi sence? Anti hiv testi için

#8
En
Engineer 1 yıl önce

@freestyler204 kanka reflü var bende zaten ama ilk defa boğazlar böyle. Bilmiyorum valla artık stresten kendimi hasta etmeye başladım. 45 yeterli mi sizce, hayatıma devam edemiyorum şu olay olmasaydı daha mutluydum iyidim ama insanın başına geliyor işte

#9
Bi
Birumut12 1 yıl önce

Yeterli. Kardeşim kafana takma şaka mısın makineden saklanacak hali yok virüsün . Varsa vardır yoksa yoktur. taşradaki hastaneler bile 4.nesil kullanıyor artık boşuna endişe etme. 3.nesil olsa bile ki sanmıyorum. testin yeterli ve değişmesi beklenmez.

#10
Bi
Birumut12 1 yıl önce

Ben 2 sene öncede böyle bir fobi yaşamıştım ve tüm belirtileri yaşadığıma inanıyordum arkadaşlar 19.gün negatif almıştım daha sonra 42 90 ve 180.günde negatif gelmişti yani boşuna moralinizi bozmayın. 1-2 yaşanmış ütopik olay için testim döner mi endişesine kapılmayın ki onlarında ne zaman nerde kimle Yaptığı meçhul yani. Kimin ne zaman enfekte olduğu belirsiz . Canınızı sıkmayın.