Bilyor App

Den baba olayı

Gençler kız arkadaşından bulaşmış olayı anlattı olabilir neden olmasın adam tek tek anlattı hilekar değil kendisi güvenin adamın söylediklerine bir anda halsizlik vs olmuş kusma halsizlik uyuma i istegi birlikte olduğu kişi gizlemiş denbabadan olayı öyle olunca hiv olayını kapmış 3 defa pozitif sonuç almış sonuçta olabilir şunu bilelim öğrenelim her erkek hovardalık yapan saklar kızda malum saklamış olayını olay bu kendisine teşekkür ediyorum aydınlatma yaptığı için kişi hiv + son sözümüz budur yalan vs yok insan böyle durumda olunca tabiki işini her şeyini değiştirmek zorunda kalıyor nede olsa ilaç masrafı vs kimsenin başına Allah vermesin diyelim.

Cevaplar

  1. tanerr
    8 yıl önce

    Baba ilk testi kaçıncı gün olmuş

  2. esquire
    8 yıl önce

    Aynen üstadım. İlk testi kaçıncı gün olmuş?

  3. Alanya2016
    8 yıl önce

    Birlikte bir ilişkisi varmış bir yıllık hasta olduğu için gitmiş hastaneye öyle çıkmış olay

  4. esquire
    8 yıl önce

    Eyvallah üstadım.

  5. Hatayaptim
    8 yıl önce

    Öncelikle üzüldüm denbaba ya peki @alanya 2016 bu belirtiler ne şiddette imiş ve hepsi birmi seyretmiş.

  6. atalayy
    8 yıl önce

    Denbaba Normal Üye / 2 saat önce # Dembaba oldu sana sambaba ;)allah yardimcimiz olsun herkese acil sifalar diliyorum .bizbir boktur yedik allah kimseye vermesin dikatli olun bu yorum ne anlama geliyo bi soylermisiniz ?

  7. atalayy
    8 yıl önce

    adam gayet guzel konusmus burda hani turkcesi cok kotuydu

  8. naptımben
    8 yıl önce

    Bende nette doktoruna baktim dedigi hastanede ayse seza adinda doktor var cidden. 3 gun once oralla hiv bulasirmi diye sormus onu anlamadim. Ordan suphe duymustum bende. Zateb adamda burdakileri strese sokucak ters bi durum yok. Bunlar bildgimiz belirtiler. Testi donmemis bisey olmamis . Umarim caresi bulunur.

Cevap yazmak için yapınız.