Beyler lutfen bu yardim

Beyle korumali anal korumasiz oral iliskim oldu.iliskiden 21 gun sonra sol kolumda ufak kirmizi lekeler cikti 2 gunde gecti cok fazla leke yoktu.bu bi belirtimidir.kafayi yicem artik bi yardim lutfen.uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum.

..
......
9 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

15 Cevap
#1
Ke
Kenan 9 yıl önce

Böyle bi belirti söz konusu bile degil hem korunmussun takma kafana

#2
..
...... 9 yıl önce

Kardesim emin misin sol kolumda 20 tane civarinda kirmizi lekeler cikti bu bir belirti degil midir?

#3
Ke
Kenan 9 yıl önce

Yok kardesimm korkma birseyin yoktur dunya belirti yasiyorum sonuclarim negatif kafana taktigin icin sivilce cikmistir sende

#4
..
...... 9 yıl önce

Kardesm peki bi soru daha sorcam artik emin olmak istiyorum.simdi test yaptirsam kesin sonuc alirmiyim sence

#5
he
hermes 9 yıl önce

Kardeş böyle belirti olmaz ihtimalde düsük zaten endişelenme 90 test ol elisa için rahat etsin

#6
gl
gladyo 9 yıl önce

21 gün geçtiyse ne güzel süren dolmuş git testini ol kurtul birşey çıkma ihtimali çok düşük o sana oral yaptıysa sende varsa ona bulaşır onun tükürüğü ile sana bulaşmaaaazz.Anal biraz riskli eğer lateks kondom ise koruması yüksek değilse yaaani birazzz riskli ama süren güzel eliza olma git bir hiv ultra duo ve pcr ol

#7
..
...... 9 yıl önce

Beyler iyi guzel diyorsunuzda hiv ilk belirtileri arasinda deri dokuntusu yaziyor.bu deri dokuntusu nasil oluyor peki?benim yasadigim bi deri dokuntusu degil midir yani?

#8
gl
gladyo 9 yıl önce

Öyle bir belirti yok ya sen aids misin ki deri döküntüsü kızarıklık olsun? Hiv+ birisi herkes kadar sağlıklıdır taaa ki hiv+ olduğunu farketmeyip ilaç almazda vücudunda virüs oranı aşırı derecede yükselirse işte o zaman büttüüüüün bu belirtiler olur.Ki bu süreç kişinin bünyesine bağlı olarak en az 2 yılı alır.Esasında olay bünye meselesi adam var çürümüş et yer bir şey olmaz adam var sinek görür her yeri kabarır şişer kusar bayılır seninki psikolojik ya.Bakın hiv demek aids demek değildir.Hiv çok ileri seviyelere ulaşırsa vücutta kontrol altına alınamazsa işte o zaman aids olunur.

#9
..
...... 9 yıl önce

Bu dönem süresince (HIV'nin vücuda girmesinden 2 ila 4 hafta sonra), kişide, grip veya mononükleoz-benzeri belirtiler ortaya çıkabilir: genellikle yüksek ateş, lenfadenopati (lenf bezlerinin şişmesi), farenjit, ciltte yaygın makulopapüler döküntü ve kırmızı lekeler, adale ağrısı, halsizlik.[1] Daha az rastlansa da, bu enfeksiyon başağrısı, mide bulantısı ve kusma, karaciğer büyümesi, kilo kaybı, pamukçuk ve nörolojik belirtiler gösterebilir. Enfekte olan kişilerde bu belirtilerin tümü, bir kısmı görülebilir veya hiçbiri ortaya çıkmayabilir. Akut HIV enfeksiyonu birkaç günden 10 haftaya kadar sürebilir. Genelde ise yaklaşık 14 gün sürer.kardesim ben baya bi arastirdim buraya bi bak istersen ne yaziyor

#10
gl
gladyo 9 yıl önce

Peki git o zaman google'a sıradan bir hastalık yaz belirtileri yaz bakalım ne çıkacak:) Hepsi çıkcak mı çıkmayacak mı? Grip yaz aynıları çıkar, hepatit yaz çıkar, kansızlık yaz çıkar, her türlü enfeksiyonu yaz çıkar, çıkarda çıkar bak google bir doktor değidir.Orada yazanlar genel semptomlardır ve herkes de olmaaaz.Nadir kişilerde görülmüştür ve bu konuda gerçek anlamda bilgili olan hocalarımız diyor ki hiv kuluçka döneminde asla belirti vermez.Kişi ancak hiv olduğundan bi haber uzun bir süre yaşar (senelerce) ve virüs artık bağışıklık sistemini ele geçirmeye başlar yaaanii hiv olur sana AİDS işte o zaman heer şey olur.Deride dökülür,vücudunda yanar, lenfinde şişer, başında ağrır... vs vs İşte bu aşamaya gelen hastalar ne yazıkki kolay kolay düzelmezler.