ARKADASLAR COM KOTUYUM !! Yine bokunu cikardilar

Arkadaslar hikayemi hepiniz biliyorsunuz oral verici 22.gun duo 32.gun anti hiv 52.gun anti hiv ve son olarak eskortta 60.gun anti-hiv 1/2 negatif ! Ama budan bir arkadas dotorix diye yeri tavsiye etti adam hala 90 diyor hocam diyorum karsimdakide negatif nasil olacak diyorum bilemeyiz onunda 90.gunu degildir diyor bu ne demek boyle mantikmi var arkadaslar allah askina biri aciklik getirsin gecmeyen burun ve goz akintisi nedir bize ne bulasti mk kafayi yicem 32.gunde enfeksiyon doktorum daha teste gerek yok dedi nisanlimla iliskiye girdim kiz faranjit oldu 3 gun surdu iyilesti aklimda deli sorular ne olacak boyle benim halim cikamiyorum isin icinden kapana kisilmis gibiyim ! Birsey olsa 52 gunde 4. Nesillerde cikmazmiydi escort 60.gun hem antijem hem atikor baktirdik 0.60 negatif abi oranimi yuksek cikti acaba yani bu nedir nasil bir derttir !

Ho
Holydreamz32
5 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

27 Cevap
#1
An
Ankaralı0061421 5 yıl önce

Kardeşim senin testin dönmez hayatta dönmez ama sen 90. Gün kafana oturmuş 90 dan aşşa bu konu kapatmazsın

#2
Ho
Holydreamz32 5 yıl önce

Anlkarali dostum allah bize yardim etsin cok fenayim cok anlatamam :(

#3

Riskin yok boşuna tribe giriyosun combo testlerini nerede oldun sen

#4
De
Dert 5 yıl önce

Holy dostum takma o doktorix denen göt vereni bu işin duayenleri belli sen onların ne dediğine bak ,nediyor o duayenler 42 son diyor yoksa ağzı olan konuşuyor herkes abduraman çelebi olmuş aq

#5
sa
sajens92 5 yıl önce

değil 90 sen 900 günde bile kaaptamazsın stresten geberir gidersin kardeşim :)

#6
Ho
Holydreamz32 5 yıl önce

Ozel baskent hastanesi universitesinde oldum testleri 22.gunu mavi Labta oldum ama. dert dostum ama diyorumki 3 tane combom var 52 gunde birde ustune birtanesi duo ultra birse ustune 60. Gun eskorta kombo oda negatif hala diyorki 90.gun amk kafayi yememek elde degil ya !

#7
Ho
Holydreamz32 5 yıl önce

Sajens ya 90. Gunde donerae kardesim bide nisanlima bulastirdim iyimi amk hasta kiz :(

#8
Ar
Armani 5 yıl önce

Dönmezzz senin iş bitti gitti geçmiş olsun acaba labaratuarda yanlış ölçüm yapan aletler yüzünden yanlış negatiflik olabilir mi? Bunun olma ihtimali kaç acaba

#9
An
Ankaralı0061421 5 yıl önce

Holy kanka sen kapat konuyu senin riskin yok

#10
Ho
Holydreamz32 5 yıl önce

Beyler duan edin ne olur ben size cok dua ediyorum yemin ederim yarin namaz kilicam hayatimda ilk kez sizede dua edicem cumaya gidicem armani simdiye kadar yalanci negatif dogru zamanda testi olunca hic olmamis kanka yalanci pozitif cikiyor genelde.