Arkadaşlar acil cvp lütfen (HIV)
Merhaba arkadaşlar. Şüpheli ilişkiden 3 ay sonra ve 9 ay sonra 2 kez anti hiv testi yaptırdım. Anti-Hiv1 negatif Anti-Hiv2 negatif Hepatit-B negatif Hepatit-C negatif Başka bir teste gerek var mı ?
Merhaba arkadaşlar. Şüpheli ilişkiden 3 ay sonra ve 9 ay sonra 2 kez anti hiv testi yaptırdım. Anti-Hiv1 negatif Anti-Hiv2 negatif Hepatit-B negatif Hepatit-C negatif Başka bir teste gerek var mı ?
Doktorda aynı şeyi söyledi bu saatten sonra hiçbir şekilde bulaş söz konusu olmaz 9 ay önceki bir ilişki konusu hakkında dedi. Bazı siteler 2 yıl yazınca endişe ettim.
Var var mezara kadar yaptırman gerek sonra munker nekir de bi kan alcak senden sonra ahiret işlerine doğrulamaya gidecek testın. Senın soracagın soruyu sıkiyim. 9 ay olmus gerızekalınun sordugu soruya bak ya
İnsan gibi cvp versen kardeşim ? Ben bu konuda çok bilgili değilim daha ilk defa bir siteye girip araştırıp yazıyorum bide başka bi sitede baktım 2 yıl yazıyordu diye dedim.
Ya sıktırme 2 yılını gotunden okuyorsun yazıları. 2 yıl dedıgı en az 2 yıl sonra bulaş olmuşsa eğer belırtıler cıkmaya baslar yazıyordur. Test baska belırtı cıkması baska. He anam he 9 ay boyunca zaten hıc araştırmadan durabıldın. Git şurdan !
Neden küfürlü konusuyorsun arkadaşım ? Cvp vermek zorunda değilsin. İnsani bir şekilde soru sordum. Ve gerçekten hastalıkları takan bir insan değilim bu yüzden hiç araştırmadan durdum evet. Çünkü şüpheli ilişki ciddi bir vaka değildi bana göre. Testimde tamamen keyfi ancak öğrenmek istediğim şey negatif sonucu değişir mi 9.ay sonrası ayrıca o siteyi de gönderebilirim sana yurtdışında yaşıyorum ben yabancı dilin varsa göndereyim siteyi ?
Cevap yazmak için giriş yapmanız gerekmektedir.
Giriş Yap