281. Gündeyim
En son 166. Günde combo negatif aldım ama lenf bezlerim 2.5cm boyunda ve 281 gündür gerileme yok dilde tabaka 281 gündür mevcut kulak arkasında da yeni lenf bezelerim çıktı
En son 166. Günde combo negatif aldım ama lenf bezlerim 2.5cm boyunda ve 281 gündür gerileme yok dilde tabaka 281 gündür mevcut kulak arkasında da yeni lenf bezelerim çıktı
Bunlar süren belirtiler onun dışında zamanında 1 ay ishal 1 ay süren göz ve boğaz kuruluğu ateş deri döküntüsü boğaz ağrısı yaşadım
Yani senin o testleri oldugunda da belirtilerin var idi. HIV ile ilgili olsa cıkar idi zaten belirtilern bu kadar uzun sürmüyor yani 1 hafta sürer o da vücudun antikor üretmesi sonrası bitiyor. ARS deniliyor. Sende baska sorun vardır. Bence check-up yaptır. Lenf bezlerinde biyopsi yapabilirler. Allah korusun umarım baska kötü rahatsızlıgın yoktur. Lenfoma degilsindir insallah. Bunca zaman uzman bir doktor ile görüsmemen sadece beni sasırttı.
eeeee? Demek ki sen kendini dinliyorsun kardes bak beyin acayip guclu sen kendini inandırmıssan ancak yine kendin o dusunceden vazgecirebilirsin. 6 doktor sen baya heyete girmissin. Bence spora basla hobi edin zamanla unuttukca sis zannettigin bezeler yok olur birde çörekotu yagı ic, bagısıklık sistemini kuvvetlendir. Yine de yok abi illa bende birsey var diyorsan onkolojiye görün lenflerine baksınlar ama onlarda yok birsey derse ısrar etme . Yakında seni doktora saldıran hasta olarak haberlerde görmeyelim.:)
Lenf bezi almak nedir Abce o is kolay mı? Zaten bunun HIV ile alakası yok orası kesin . ARS bu kadar surmez... Ortalama 1 hafta. Baska bir viral durum olabilir. Ya da e kötüsü onkolojik durum olabilir onuda detaylı incelerler biyopsi alırla iyi huylu mu kötü huylu mu o na göre tedavi belirlenir ama bence zihnin abartması olabilir. O kadar doktor bir risk görse arkadası onkolojiye sevk ederlerdi. Yani yine doktorlara güvenmek zorunda.
Katılıyorum sana tövbekar da koltuk altı kasık boyub şiş benim ve geçmiyor. Usg de reaktif çıkıyo yani enfeksiyonel ve ağrılı da. Hiv meselesi değil benim bunu atlatmam lazım hayat kalitem düştü çok. O yüzden sordum. Bu kadar yaygın da hiv ebv ve cmvde olurmuş diyorlar. Benim testler negatif epididimit çıktı yine. Bilemedim ne yapmam gerektiğini.
Cevap yazmak için giriş yapmanız gerekmektedir.
Giriş Yap