12 haftalık periyot tablosuyla ilgili sorum olucak??
Periyot taplosuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bakabilir mi?
Periyot taplosuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bakabilir mi?
@alfonso evet o tablo. Bazı kaynaklarda sadece 3. Nesil için geçerli diyor. Kimiside 3 ve 4. Nesil diyor. Hangisi doğru. Ve kaç yılında yayınlamış o
Ben o tabloyu whoda antikor diye okudum. Ama bazı Türk kaynaklar onu alıp 4. Nesil cihaz diye yayınladılar. Orjinal metnini şu an bulamıyorum. Ama antikor diye çevirdiğimden kesin eminim.
Çok güvenilir bir yerde görmüştüm bende aynen şöyle diyordu bu tablo kesinlikle 4. Nesil için değil 3. Nesil antikor baz alınarak düzenlenmiştir diye. Peki o 12. Haftaya uzayan kişi hakkında bilgi varmı hiç? Kimdir dana önce test yaptırmış mı?
İnan bilmiyorum kim olduğunu. Who biliyordur da bilgisini vermez. diye tahmin ediyorum. Ama oradaki kişiler düzenli olarak takip edilmiş. Yani daha önce test yaptırmış.
Bende şöyle okumuştum o kişiler daha önce test yaptırmış mı yaptırmamış mı bilinmiyor falan diye net bir bilgi yok falan yazmışlardı.
Bir de şu mantıkla bak. Eğer takip edilmeseydi, hiç test olmayıp yıllar sonra pozitif alanlar da yazılacaktı. Tablo da 1 yıl, 2 yıl diye uzayıp gidecekti.
@alfonso tamam doğru diyorsun. Ama şöyle birşey var bu sadece antikor testiyse 4. Nesil testlerde tesbit edilmeme şansı yokki. Antikor testi virüsün kendisiyle ilgilenmiyor. Ama 4. Nesil testler bunun için var direk virüsu aramıyor mu? Yani kısacası 4. Nesil testler kişi geç antikor üretsede üretmesede bu belirsizliği kaldırmak için üretilmiş diye düşünüyorum bende.
Cevap yazmak için giriş yapmanız gerekmektedir.
Giriş Yap