HIV PCR testime güvenebilir miyim?

Arkadaşlar öncelikle merhaba, şüpheli ilişkimin 9. gününde mavi laboratuvardan STD10 testi ve HIV PCR testi yaptırmıştım ve sonuçları negatif gelmişti. Testlerimi bir doktora gösterdim ve mavi laboratuvara güvenmemem gerektiğini merdiven altı olduklarını iletti. 21. Gün başka bir laboratuvardan anti HIV HCV ve HBS testleri yaptırmamı istedi. Ben bu PCR testine güvenemez miyim?

Test Sonuçları 5 gün önce 7 Cevap

STD10 testi HIV PCR testi

STD10 testinde tüm sonuçlar negatif gelmiş fakat HIV PCR testim henüz çıkmadı. Bu STD10 testinin negatif sonuçları HIV PCR testinin de negatif gelme olasılığını yükseltmez mi?

Genel Konular 1 hafta önce 2 Cevap

HIV veya HPV ile mi ilgili

Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak bir escort ile dokuz gün önce görüşme sagladim isteğim dışında kondomsuz birliktelik sağladım. Kendisi ile iletişime geçtiğimde kendisinde sağlıkla alakalı hiçbir problem bulunmadığını smear testi yaptırdığını söyledi. Bir sorun olsa fark edeceğini (idrarda yanma, koku vs.) iletti. Bugün şüpheli ilişkinin üzerinden dokuz gün geçti HIV PCR yaptıracağım fakat bugün bunları fark ettim belki de daha önce vücudumda vardılar bilemiyorum, anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi HIV veya HPV ile ilgisi var mıdır?

Genel Konular 1 hafta önce 112 Cevap