SU
suspus231
Toplam 28 soru
Frengi korkusu
Arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce bir eskortla ilişkim oldu sex condom ile oral 15 saniye condomsuz ve kanama yoktu- vicudumda iki yerde şu şekil benekler var acaba bulaşmışmıdır?
Biri yardim etsin
yarın kan grubumu ögrenmeye gidecegim kan vermeye bu durumda hiv olup olmadıgım cıkar mı?
biraz soru
Arkadaşlar kan grubumu ögenmek istiyorum bu durumda hiv olup olmadıgım cıkar mı ve oral vericide nekadar risk var?
oralsex bulaşma
oralsex te ağzında kanayan yara olması verici kişi için şüpheli ilişki midir?
Parmaklama
Arkadaşlar parmaklama ile hiv bulaşma ihtimali nekadar var?
Yardımcı Olabilir
Arkadaşlar tecrübeli bir arkadaşımızın profiline denk geldim bakarsanız rahatlarsınız belki https://aidsrehberi.com/profil/emeklifobikk/questions !
Geçmiş geçmiş
Arkadaşlar ilişkimin sonrası condomdu çıkartım ve bağladım ellerim condomun dış tarafı ile baya temas etti ve sonra penisimede dokundum yani çektim kalan spermi çıkarmak için sonra elerimi ve penisi su ile yıkadım ama fazla süre değil rahatlamak için deyine bilir neyse—-bunda hiv bulaşma ihtimali nekadar var?
cbv emv korkusu
Dostlar ben kesin emv yada cbv virüsü kaptım-gecmeyen Boğaz ağrısı...
Boğaz ağrısı
Arkadaşlar hiç gecmeyen boğaz ağrım var sizde oldu mu bu boğaz ağrısı 2 aydan beri var artk tam boğazımın başladığı yerde dilimin arkası ve sol cene altımda yutkunurken ağrı yok ama normalde hissedilen bir acı bilen varsa söylesin
hepatit b bilenler
Hepatit b nasıl bulaşır,kolay bulaşır mı belirtiler nelerdir ve nezaman nasıl ortaya cıkar?