SO
Sonpismanlik009
Toplam 5 soru
Bu Sonuçlara Göre Hastaneye Gitmem Gerekli mi?
Arkadaşlar hastanedeki çalışan kadın gel doktorun görsün sonuçlarını dedi. Ama hepsi nonreactive yazıyor. Doktorun bakmasına ne gerek var ki? Sonuçlarımı attım hastaneye gitmeme gerek var mı? Konuyu burda kapatabilir miyim?
Hızlı Test Kitleri
Arkadaşlar bu parmaktan yapılan hızlı testler hakkında bilgisi olan var mı? İnternette araştırdım ama detaylı bilgiye ulaşamadım. Nedir ne değildir bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Parmaktan 4.nesil test
Anonim test merkezinde test oldum. Hiv, hepatit b ,hepatit c ve sifiliz hepsi negatif geldi. Doktor testlerin negatif rahatlayabilirsin dedi. 12-14 dk falan sürdü test süreleri. Bunlar hızlı testlermiş. Bu testlerin güvenilirliği nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Antijen + antikor mu bakıyor? Pazartesi devlette de yaptırmayı düşünüyorum gerek var mı sizce? (İlişkinin üstünden 25 ay falan geçmişti.)
Hiv bulaşma durumu
Arkadaşlar şimdi bu virüs penis deliğinden girince mi bulaşıyor yoksa penis kafasından da bulaş oluyor mu? Bir arkadaş geçmiş gönderilerde penis başına gelirse de bulaşıyor yazmış. Yardımcı olursanız sevinirim.
Beyaz dil ve ağız içi yaralar
Dildeki ve yanaktaki beyazlık, yaralar ve ağız kuruluğu hiv dışı hangi sebeplerden olabilir? 1 haftadır pamukçuk var geçmiyor. Aşırı stresten mi bilmiyorum ama başıma daha önce böyle bir şey hiç gelmemişti. Cevaplarsanız sevinirim.