Tüm belirtilere rağmen.....

Merhaba arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Benim bundan tam 52 gün önce escort bir bayan ile korunmalı İlişkim oldu. İlişki esnasında korudum. Belirtileri yaşamaya başlayınca 13.gün hem ben hem eskort bayan pcr testi ve anti Hıv testi yaptırdık. İkimiz de negatif. 19 gün düzen laboratuvarında hem ben hem eskort bayan p24 antijen antikor testi yaptırdık ikimiz de negatif. 28 gün ve 44 günler de ben düzen laboratuvarında p24 antijen antikor testi yaptırdım onlarda negatif. 50. gün hem ben hem eskort bayan tekrar düzen laboratuvarında p24 antijen antikor testi yaptırdık ikimiz de negatif. Anlamıyorum arkadaşlar tüm belirtileri yaşadığım halde neden negatif çıkıyor. Ne yapmalıyım.... Testler döner mi?

Ms
Mst
6 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

16 Cevap
#1
ka

@Mst sen neden sürekli aynı şeyi soruyorsun ? Abi dalgamı geçiyorsun burda

#2
Ms
Mst 6 yıl önce

Yok 50. Gün test oldum ben ve eskort bayan yine p24 antijen antikor testi. Onu belirtecek tim. Hikayemi de yazayım dedim. Kusura toprağım. Ben ne yaptığımı biliyor muyum.

#3
Ms
Mst 6 yıl önce

Kusura bakma

#4
ka

@Mst sende kusura bakma bende çok gerginim. Bende en son 60. Gün partnerle birlikte olmuştum negatifti. Sonra bir daha hiç test olmadım

#5
Ms
Mst 6 yıl önce

Ben konuyu kapatayım diyorum ama bi türlü aklımdan çıkmıyor

#6
Em
Emeklifobikk 6 yıl önce

İkinizinde durumu garanti negatifsiniz, ne yaşıyor olursanız olun hivle ilgili olamaz

#7
ka

@Mst çünkü kendimizi 90. Güne şartladık ondan dolayı böyleyiz.

#8
ka

@mst sende partnere test yaptırmışsın. Sen nasıl ikna ettinde yaptırdın :))

#9
Ms
Mst 6 yıl önce

@emeklifobik teşekkürler desteğin için.

#10
ka

@Mst ne zaman test olmayı düşünüyorsun sen ?