pencere dönemi
Arkadaşlar bu pencere dönemi mevzusu nedir aceba ? 19. Gün vidas ultra duo test i geçersiz olabilir mi ?
Arkadaşlar bu pencere dönemi mevzusu nedir aceba ? 19. Gün vidas ultra duo test i geçersiz olabilir mi ?
19. Gün negatifin çok büyük bir işaret . Doğruluğu % 95 gibi vidas için ancak diğer combolar için doğruluğu düşük . 4. Nesil testler % 98 doğruluktadır 28. Günde . 42 günde % 99,99 .
4. Nesil test . Diğer cihazlara göre daha dar alanda antijen antikor arar . Bu nedenle güvenilirliği diğer cihazlara göre erken dönemde daha fazladır. Dönen varmıdır bilmem ama bana mavi labda bu cihaz 16 . Günde bile yakalıyor dedilerdi
Çok garip işler insanlar bu yüzden fobik oluyor salciero belirtileri değişik yestler değişik kesinlik yok labaratuarlar ayrı dr lar ayrı konuşuyor. Pozitif yaşamı aradım korunmalı vajinal korunmasız alıcı verici oral dedim oral yolla bulaşmaz diyor.test bile olma diyor. Stres yapıyorsun bağışıklık düşüyor tüm hiv belirtileri ortaya çıkıyor. Zaten ateş hiv-halsizlik hiv-ishal hiv-kaşıntı hiv-halsizlik hiv-kas ağrısı hiv-aft hiv-lenf hiv-baş ağrısı hiv-ağız kuruluğu hiv-noktalar hiv- boğaz ağrısı hiv. Ne yazarsan yaz paranoya oluyorsun. Nasıl bir Cendereye düştük dostum ya. Hayır benim eşim var ailem var. Dokunamıyorum. Uzak kalıyorum. Eşim şüpheleniyor. Geri çekilmeli münasebetimiz vardı şimdi ben korunmalı diyorum işkilleniyor. Allah ım sen yardım et.
Şu vidas konusunda çok abartıyorsunuz özel laboratuvarlara boşuna para bayılmayın 4.nesil test kullanmayan hastane mi kaldı. Ya roche ya abbott kullanılır hastanelerde ikisi de çok kalitelidir vidasın sadece ismi var. Roche elektrokemilüminesans yöntemi kullanır ki en hassas yöntemdir. Boşuna paranıza yazık etmeyin
Cevap yazmak için giriş yapmanız gerekmektedir.
Giriş Yap