NET, KESİN, GÜNCEL BİLGİ, KARMAŞAYA PANİĞE GEREK YOK! LİNK DE KOYDUM!

Arkadaşlar ben Emre, bir önceki hesabıma giriş yapamadım, yeni açtım bunu. Kaç gündür malumunuz bende araştırıyorum ve doktor arkadaşlarımla konuşuyorum STD ve HIV konularını. Artık tüm araştırdıklarımı tek başlık altında toplama kararı aldım hepimizin iyiliği adına. Aşağıya link de bırakacam.>>>HANGİ SÜRELERDE TESTLERE GİRMELİYİZ BİR İNCELEYELİM>>> Öncelikle HIV konusu için; Antikor test süresi: 23-90 gün(Garanti olması için son süreleri baz alınız)>>> 4.Nesil testler(Antijen / Antikor): 18-45 gün>>> Nükleik Asit Testleri: 10-33 gün.>>> PEP tedavisi: Max 72 saat>>>><<<<< Klamidya:7-21 gün>>> Gonore>>>1-14gün>>>Sifiliz:10-90 gün>>>HCV:90 gün>>> Diğer test olunması gereken hastalıklar için aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz. ******PEKİ BENİM PLANIM NE? 45. GÜN ANİTJEN/ANTİKOR TESTLERİ İÇİN SON OLDUĞUNDAN İKİ AYRI LAB'DA BEN 48'DE BİR COMBO TEST VE 50'DE BİR VİDAS İLE HIV KONUSUNU %101 KAPATACAĞIM. ALETLERİNDE BAKIMSIZ YADA BOZUK OLMASINDAN KAYNAKLANMASIN DİYE İKİ AYRI LABDA 48 VE 50'DE KONUYU KAPATIYORUM. ZATEN POZİTİFYAŞAM DERNEĞİNİNDE ÖNERDİĞİ ANTİJEN ANTİKOR TEST GÜNÜ 50.GÜN'DÜR. 48 VE 50'DE YAPACAĞINIZ İKİ TEST SİZE KONUYU %101 KAPATTIRACAKTIR. DİĞER TESTLERİMİN SON GÜNÜ İSE 90. GÜN OLDUĞU İÇİN GARANTİ OLMASI MAKSADIYLA 95. GÜN'DE DİĞER TÜM TESTLERİMİ OLUP STD(CİNSELHASTALIKLAR) KONUSUNU %101 OLARAK KAPATACAĞIM. ------LINK : http://www.ndhealth.gov/hiv/Docs/CTR/TimePeriodsReference_HIVSTDsHep.pdf ----- Bir diğer kaynak ise :Pozitif yaşam derneği ve diğer kar amacı gütmeyen kuruluşlar. BU BİLGİLER EN GÜNCEL KESİN VE NET BİLGİLERDİR.

Em
Emre6799
5 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

88 Cevap
#1
Em
Emre6799 5 yıl önce

21.GÜN vidas negatifim var fakat yeterli değil, 48 ve 50'de iki ayrı labda girerek hiv dosyasını %101 olarak kapatacağım. Pozitif yaşam derneği, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve diğer tüm doktor arklarımın önerdiği ason antijen/antikor 4. nesil ytest günü 50.gündür. Sonrasında konuyu %101 kapatabilirsiniz. Diğer STD testler için ise konuyu %101 kapatmak için 95. gün'ü bekleyiniz. Sağlıcakla kalınız..

#2
bo
bobydong123415 5 yıl önce

Böyle test hataları olabiliomu

#3
Em
Emre6799 5 yıl önce

Boby, tabiki olabilir. o Sebeple önerilen son gün 50. gündür. 48 ve 50'de 4.nesil vidas ve comboya girerek farklı yerlerde hiv konusunu %101 kapatınız.

#4
Em
Emre6799 5 yıl önce

Alet hatalarından kaynaklı yada kişinin geç tepki vermesinden kaynaklı yalancı pozitiflik ve yalancı negatiflik denen birşey var. Dolayısıyla en güzel günler 48 ve 50.. öncesinde hiçbir teste gerek bile yok. 48 ve 50'de vidas ve combo ayrı yerlerde girin ve hiv konusunu bitirin.

#5
ch
chevo 5 yıl önce

Emre diğer hesabından yalan yanlış bilgiler ve insanları yanlış yönlendirerek korku kaygı ve panik yarattığın için banlandin, yine yeni hesapla aynı şeylere devam ediyorsun, inşallah yine banlanacaksin, çünkü söylediklerinin çoğu fobiklik ve saçmalık ne demek 50 den önce testlet bir işe yaramaz bol kepceden salliyorsun, 14.gunden sonra vidas testi %99,05 ozgullukle sağlam sonuç verir.

#6
Em
Emre6799 5 yıl önce

HAYIR CHEVO, Ben diğer hesabımda geçici mail adresi kullandığım için giriş yapamadım, böyle sitelere gerçek mail adresimi verecek değildim heralde.. sadece buradaki herkes bilgisiz olduğundan ve ticari kuruluşlara çok güvendiğinden insanları aydınlatmak adına yazdım bunları, linkini verdim derneğin ismini verdim. BANA İNANMAK ZORUNDA DEĞİLSİN. GİT LİNKE GİR, YİNE İNANMAZSAN GİT POZİTİF YAŞAMI VE DİĞER KURULUŞLARI ARA. NEYE İNANMAK İSTİYORSAN İNAN. HERŞEY ORTADA. İNSANLARA İYİLİKDE YARAMIYOR. 48 VE 50. GÜNLERİ BEKLEYİN DİYORUM . YOK BEN BEKLEYEMEM DİYOR RESMEN.. BEKLEYECEKSİN ARKADAŞIM.. BEKLEMEZSEN İLERDE KARŞILAŞABİLECEĞİN SORUNLARDAN SEN SORUMLUSUN .. BU KADAR BASİT!!

#7
Em
Emre6799 5 yıl önce

KAYNAKLARI YAZIYORUZ NET KESİN GÜNCEL BİLGİ VERİYORUZ AMA MİLLET RUH HASTASI OLMUŞ FOBİK OLMUŞŞ.. HATA BENDE.. İNSANLARA İYİLİKDE YARAMIYOR..

#8
Br
Brad11 5 yıl önce

Emre senin paylaşımlarından sonra kaç kişi forumdan ayrılmak istiyor farkındamısın? Yalan yanlış bilgilerle insanlarda panik yaratıyorsun. Ne 48i ne 50si dostum. Yıl oldu 2020. 10,15 sene önce senin dediğin şekilde bakılıyordu. Min 50gün deniliyordu. Saçma konuşuyorsun. 14.günden itibaren Chevo'nun dediği gibi %99,05 oranında doğru sonuç veriyor. 28den sonra teyitle mevzuyu kapatabiliyorsun. Sen fobikliğini kendine sakla kardeşim. İnsanlar senin uyguladığın yöntemi uygulamak zorunda değil. Sen 50de yaptır testini, yorum da yapma. İnsanlar gerekli yerleri aradıklarında yeterli bilgiye ulaşıyor zaten. Doktor olduğunu düşünmüyorum

#9
bo
bobydongee 5 yıl önce

emre bu hataların olma olasılıgı nedir bunlar oldugu zaman cok büyük tazminatlar odenmezmi ve daha once boyle bir vaka varmı

#10
Br
Brad11 5 yıl önce

Senin ağır psikolojik sıkıntıların var, normal değilsin. Makine bozuk olabilir, kan tüpleri karışmış olabilir, testi yapan kişi yanlış bakmış olabilir, yalancı pozitif olabilir, yalancı negatif olabilir. Bu ne sen hangi kafayı yaşıyosun? İşine bak hadi adamın asabını bozma