yuksek deger onemli mi?

yuksek deger

Herkese gecmis olsun.ozel hastanede yaptigim 92.gun anti hiv elisa test sonucum 0.45 iken ayni hadtanede yaptigim elisa test sonucum 134.gunumde 0.95 negatif cikti.deger kismida su 0<1 olanlardan.bu degerin yuksek olmasinn onemi var mi?

Cevaplar

Değerler makineye göre Değişiyor kardeşim önemli olan negatif olması

Emre042

Kardeş doktor ne dedi bu değere??? Şimdi geçen biri backround verir testler falan demişti 0-1 arası ise referans 0,95 yakın çıkmış nir daha yap için rahatlasın. Bu arada emre042 kardeşim gladyo bir bakarmısın başlığına dönsene sana zahmet bikaç sorum oldu orda??

serhad

Doktora cikmadan yaptrdm testleri.orada patoloji doktorunu oldugunu soleyen biri anlamadigini soledi.referans arasi cok yakin dedigimde o sizin dusuncenz.bizce ole degil dedi.hic bi belirtim yok sukur.evlenicem skintm o yuzden

yuksek deger

Kardeş hiç böyle kafaya takma git başka bir yerde bidaha yaptır hiçbişeyden değilse için rahat olsun

serhad

Hatta git hemen şimdi yaptır öğleden sonra sonucunu alırsın akşama kafan rahat olur

serhad

Burada iki ihtimal var:1)Makinenin kalibrasyonunda büyük bir problem var (ki bu ihtimal bana daha kuvvetli geliyor.Çünkü gününüz gayet uygun) 2) Sizi endişelendirmek istemem ama bana bunu bir hocam söylemişti: Elisa örneğin 0-1 arasında değer çıkarıyor.Değeriniz 1'e çok yakınsa burada şüpheli bir durum vardır risk vardır.Bir backraund verir.Bence siz başka bir kurumda aynı cihaz kullanılmasın diye! bir elisa testi daha olun şiddetle tavsiye ediyorum size oradan negatif alırsanız kapatabilirsiniz.Umarım negatif gelir.

gladyo
Cevap yaz | Soru Sor