Yeni belirtiler kaşıntı

haseluyo

Arkadaşlar kafaya takmamaya çalışıyorum fakat dünden beridir sol kolumun arka triceps koltuk altı sırt tarafına yakın yerinde 1-2 tane sivilce çıktı ve kaşınıyor, bir iki gezineyim dedim sitede okb depreşti, bu sifiliz için en erken kesin sonucu hangi test verir, Allah korusun diyelim bir şey var şimdi açığa çıkar mı test versek diyelim, yazarken bile kollarımda kaşıntı var.

Cevaplar

Bende olay dan önce de çıkardı o tarz şeyler şuan da çıkıyor çok fazla takmıyorum çünkü o zaman nasıl ise simdikiler de aynı. Vücudun çok susuz kalması ve kuru kalmasindan oluyor sanırım.

Erzm2541

Abi bugün 7. Gün test yaptırdım panel devlet hastanedinde hepsi negatif çıktı napavam hiç rahatla adı içim

haseluyo

7.gun mü yoksa 70 mi ?

Erzm2541

Keşke 70 olsa ama daha 7. Günü yani tam 1 hafta önce kolumuda acil doktoruna gösterdim olayı anlatmadım ama zona dedi ağızda çıkan uçuğun vücutta çıkan hali dedi stres falan ama bu cybh lerlr alakalı mı bilmiyorum

haseluyo

Hocam bu sitede eski ismim hottahçı1 ya da hottahçı aramadan bulabilirsin ben 4 sene önce yıl aşırı durdum korunmasız anal vajinal yapan yaptıran 14 de demeyeyim 21 diyeyim yaptırıp döneni görmedim kendimde anal vajinal yapmıştım riskli olarak 500 test yaptırdım dönmedi şükür, hiv hakkında geniş biliyorım 14 ten sınra duo ultra vs varsa zaten çok düşünme diğer ihtimal milyonda bir bile değildir bence, fakat sifiliz konusunu bilmiyorum o yüzden tutuşuyorum kolumdaki şey sifilizke alakalı olsa pozitif verirdi herhalde ama kafam uçtu, ilişkiye girdiğim kişiyefe yazdım test olmaya ikna edemiyorum ben temizim zaten kondom takıyordun ten tene bile temas etmedi diyip geçiyor. Napacağımı bilmiyorum 1 ayı beklemek çok zor.

haseluyo

Kondom kullandıysan hiç stres etme rahat ol. Risk yok. Sadece kafanın rahatlaması için 21. Gün test ol. Daha riskli olanlar var burada. Mesela ben kondom takmadım.

Erzm2541

Hocam korunmalı oral ilişki tükürük geldiyse kasığıma falan ondan şüphem, 21 de hiv için diyorsun da sifiliz için kaç gün hocam ?

haseluyo

haseliyo bendede çıktı kolumda boynumda da çıkmış yüzümdede büyük bir sivilce çıktı seninki korunmalı mıydı

Konudisi

Tpha ( t.pallıum ıha ) en iyi test sitifilizin 21 yeterli biraz pahalıdır beleş yapmak istersen devlet hastası vdrl yapar sitifiliz oda 2 ay 3ay civarı yeterlidir benim 2 sene olcak başıma o olay olalı kaç kere test yaptırdım std20 bile yaptırdım mavi lab kapat dedi kapatmadik 8 aya kadar paso yaptırdım boşuna yaptirmisim

Pesimist

Konu dışı ve pesismist öncelikle ikinize de çok teşekkür ederim, ek olarak büyük bir problemle karşı karşıyayım, bugün 7. günü dediğim gibi test verdim negatif daha yol var tabi zona teşhisi konuldu 1. ay test vereceğim garantilemek adına fakat bugün zona hastalığı çıktı vücudumda ve doktor ASİVİRAL krem ve AKLOVİR hap verdi, krem antiviral krem hap ise antiviral hap, antiviral ilaçların test sonuçlarını etkilediğini biliyorum. Bu sebeple bu ilaçları kullanırsam 31 ekim tarihinde yani 1. ay vereceğim testimi etkiler mi? hapı kullanmadım fakat kremi kullandım bu da problem olur mu? kremi sürdüm arkadaşlar maalesef.

haseluyo

@pesismist bro belki sen benim 4 yıl önceki gönderilerimi de okumuşssundur. Bugün yapılan tesin içinde vdrl var ek olarakta syphilis total (cihazda çalışılan) diyor bu tpha mıdır?

haseluyo

Tpha klinik özel lavatuvar yapar devlet hastanesi tpha dogrulamada kullanır pozitif çıkan doğrulama götürür tpha yaptırır net sonuc veren test tpha sitifilizde vdrl 90 da verilen test yeterlidir ben 3 ayda verdim tpha yaptırdım ondan vdrl yaptırmadı hiç 30gun yeterli tpha yaptıranlar için 2 ay sonra 2 sene olcak sitifiliz olsaydım hastalik belirti çoktan cikardi zona herpes ailesindendir o genelde yaşlılarda çok görülür bulaşıcı değildir herpes simleks 1 2 çok kötüdür herpes çok ailesi var kızamık şu cicegi onlarda herpes ailesidir en tehlikesi simleks 1 2 sıdir benim tanidikta oldu ilacla iyi oldu kendine iyi bak bagisik guclendirdir geri tekrarlamaz genelde bagisik düşük olanı tekrarlar zararlı değil sadece acı veriyor hayatını düzeni biraz bozuyor okadar korkma ilaci kullan kendine iyi bak tekrarlamaz

Pesimist

@pesismist kankam ozaman ben 28 de tpha yaptırıp olayı kapatacam 90 da da vdrl ye baktırırım ama önemli olan 28 de olayı kapatmam testleri etkiler diye ilaçları da kulkanmıyorum ağrım var baya

haseluyo

Antibiyotik testen 10gun kullanmış ol yeterli etkilemez

Pesimist

@pesismist antibiyotik değil antiviral brom dediğini anlamadım bide

haseluyo

Antibiyotik ilac yakın ilaçlar testi etkiler 10gun kullanmaman gerek test için öyle git ver testi

Pesimist
Cevap yaz | Soru Sor