Yarin test olmaya gidiyorum dua edin arkdaslar.

necip1233

Insallah negatif cikarim arkdaslar ama cok korkuyorum. Aids en erken agiz icinde belirti veriyormus ve benim agzimda pamukcuk cikti 1 aydir fark ettim belki daha onceden cikmistir. Tuylu bide benimki kalin tuylu. Bu ayin sonunda astsubaylik mulakatlarina gidicektim ve tatil felan yapicaktm ama suan psikolojim o kadar kotuki hic birseyden tat almiyorum. Hepimiz tovbe edip Allaha siginalim birdahada boyle bir hataya dusmiyelim. Hayatimda ilk defa oldu ya 5 dk felan surdu korumasiz bulasirsa ne yapicam bilmiyorum. Kolumda lekelrde cikiyor 1 aydir. Hepimizin Allah yardimcisi olsun beyler. Bu mubarek ayda Allahtan af dileyip birdaha boyle bir hataya dusmuyelim.

Cevaplar

Negatif çıkacak inşallah kardeşim dua edicem

Bıktımm

Sagol kardesim. Insallah. Devlete gidicem hangi bolume gidicem ve doktora ne diyiyeyim

necip1233

Insallah negatif gelecektir. Agizda beyazlik pamukcuk gibi seyler google da hiv belirtisi diye geciyor ama uzmanlar bunu belirti olarak kabul etmiyor baska seylerden kaynakli oldugunu dusunuyorlar.

snowbros

enfeksiyon uzmanı yada üroloji galan dahiliyede olur sen birine git olayı tamamen anlat o zaten içini ferahlatır ilk başta korkma bişey çıkmaz şöyle böyle der sonra kan ister alırsın. Negatifi gelirsin :)

Bıktımm

cinsel yolla bulasan hastaliklar icin enfeksiyona git pamukcuk icin cildiyeye gorun.

snowbros

Tamam sagolun

necip1233

Sonuclar kac gune cikar peki

necip1233

Bide yarin oruc tutucam test icin bi sikinti olurmu

necip1233
Cevap yaz | Soru Sor