Yardımcı olabilir misiniz ?

uncool

Merhaba, tam 1 ay önce şüpheli bir ilişki yaşadım. Anal birliktelikte kondom kullandım fakat oral verici olarak kullanmadım. Elisa testi yaptırmak istiyorum gene de çünkü partnerimden süpheleniyorum. Sizce 1 ay elisa için erken bir süre mi yoksa 3 ay doldurmalı mıyım ? Gerçek bir negatiflik alır mıyım acaba ?

Cevaplar

ben bugun 32. gunumdeyim. oral korunmasiz verici kinumunda yaptim. bugun uni hastanesinde elisa oldum ama sayfanin bilgilileri elisa icin erken dediler.

Help Me

Benim de aynı sekilde oral verici olarak korunmasız gerceklesti, oral yolla bulaş çürük ihtimal olarak görülüyor genelde fakat paranoya yaptım bayagı. Sanırım 2 ay daha beklemek zorundayım :(

uncool

Arkadaşlar oral verici konumda olmak ne demek lütfen bi açıklayın

Öğrenci Genç

Oral aktif olmak dersem açıklayıcı olur umarım

uncool

KORUNMASIZ ORAL VERİCİ DEMEK: BİR ERKEK BİR KADINA PREZERVATİFSİZ SAKSO ÇEKTİRİYORSA ERKEKE KORUNMASIZ ORAL VERİCİ KADINA KORUNMASIZ ORAL ALICI DENİR.

soruişaretleriii

Rahat ol kardeş sorun çıkmaz çok düşük risk grubu tabi ama risk var. 90 da git test ol. ŞUNU UNUTMAYIN PREZERVATİF HİV VE HEPATİTLERDEN KORUR. ama hepatit el ile temasta elinizi yıkamamanız durumun da el de 7 saate kadar yaşar ve bu durumda ağızınıza vs vurursanız pat diye bulaşır ve prezervatifin kormadığı hastalıklar tonla var. onun için 90 da test ettirin. yiyemiyeceğimiz yaragın altına yatmayalım bak biz yattık. şu anda 6 ay sikilecez.

soruişaretleriii

veya bir ömür boyu

soruişaretleriii

Olduğun elisa testine bağlı eğer combo ise 1 ay yeterli sadece antikor bakan elisa testi olucaksan 15 gün daha bekle

Omrcn

Elisa testi dediğin yöntemdir elisa testi comboda olur combide olur sadece antikorda olur

Omrcn

Bu devlet ve üniversitesi arastırma hastanelerindeki rutin test antikor testi oluyor sanırım ?

uncool
Cevap yaz | Soru Sor