Vidas test

saltverron

Arkadaşlar herkese selam. 27. Günde vidas duo testi yaptırdım. Test görselini de attım ama duo yazmasına rağmen p24 antikor ve ya hiv1/2 gibi ibareler yok tek referans değeri mevcut. Bilen yorumlarsa sevinirim.

Cevaplar

@Hymemopra @Pyramus ya da bir başka bilen yorumlar mısınız?

saltverron

Bu testi nerde yaptırdın? Testin 4. Nesil ve en az %98 olasımla negatiflisin çok çok riskli bir ilişki ve karşında ki kişi kesinlikle pozitif ise 42.gün ve ya sonrasında testi tekrar et konuyu kapat.

Hymenoptera

Testi özel laboratuvar mı yoksa devlet hastanesindemi yaptırdın.

Handsfield

Eyvallah kardeşim yaşadığım şehirde özel bir hastanede yaptırdım. Ordaki çalışan personel vidas cihazıyla calışılmıştır dedi. Ama endişem şu tek bir referans değeri var. Bazıları duo testlerinde 2 sonuç atıyor hiv1/2 p24 antijen antikor gibi. Ben de tek sonuç olunca o yüzden sorma ihtiyacı cektim.

saltverron

Özel bir hastanede yaptırdım @handsfield

saltverron

Sanırım Testi İzmir'de yaptırdınız. Bence çok iyi sonuç ben sormuştum laboratuvar bu makina için 28. gün bile kesin demişti. 42 çok garantili demişlerdi.

TUĞBAY

Test sonucuna çok takılma, mesela 4. Nesil abbott cihazlarda ag/ab beraber bakılıyor ama ayrı ayrı değer vermiyor tek sonuç veriyor. Ama vidas dua cihazların combo olduklarını biliyorum. @Hymenopteranın söylediği gibi %98 negatifsin.Kafana çok takılırsa laboratuvarı arayıp, antijen bakılıp bakılmadığını sor.

Handsfield
Cevap yaz | Soru Sor