test süreleri

Slayer

arkadaşlar bilgilendirme amacı ile yazıyorum okuyun lütfen belki rahatlarsınız artık. pozitif yaşam derneği ile görüştüm bugün telefonda, beyfendi çok güzel ilgilendi sorularımı yanıtladı. test sürelerimin devlet hastanesinde 79.gün ve 126.günde negatif olduğunu söyledim tekrar test yaptırmama gerek var mı, bazı kaynaklarda vs. 6.ay son olarak geçiyor söyleniyor dedim. hayır günümüzde tüm hastanelerde artık 4.jenerasyon makineler kullanılıyor, 45.günde alınan negatif sonuç değişmez güvenilirdir dedi. yaptırmış olduğunuz testler yeterli artık test yaptırmanıza gerek yok dedi.

Cevaplar

Bir yıl önce 90 gün diyorlardi bugün 45 inmisler onlarda güncellemisler kendilerini. Bu arada seninle konuşan pozitif kişilerdir yani bu işin bilen insanlardir inşallah konuyu kapatrsn

osyms

4.ayda yaptırdığım testten sonra kapatmıştım şu an 7.ayım bitti yani şu ana kadar aklımda hiç yoktu ancak son bir haftadır tekrar aklıma gelmeye başladı bu 6.ay söylemlerini gördükçe okudukça. bir de sonucuma bakan doktor 6. ayda tekrarlat demişti ta 79.günde yaptırdığım testte. 90 bile dememişti düşün. böyle doktorlar yüzünden test süreleri yeterli olsa bile tamamen kapanmıyor konu malesef. ama dernekle görüştükten sonra rahatladım tekrar. 90 bile demedi 45.gün dedi ve tüm hastanelerde 4.jenerasyon makineler kullanılıyormuş. ben devlet hastanelerinde 3.jenerasyon sanıyordum. inşallah böyle konuyu kapatamayanların içine su serper bu bilgiler. bir de internette bu konular hakkında araştırma yapmayın artık gereksiz bilgiler yüzünden de kapatamıyorsunuz dedi.

Slayer

gününde yapılan testlerinize güvenin arkadaşlar ve negatifi aldıktan sonra araştırma yapmayı bırakın.

Slayer
Cevap yaz | Soru Sor