son soru galil abi

vesveseli

O zaman antijeni tamamen bitiren şey kesin tedavi mi olmuş oluyor abi vucutta 0 antijen demek kesin ilaç anlamına geliyor yoksa antijen 0 olsa bile antikor devam eder mi buda son abi :)

Cevaplar

Soruna ben cvp vereyim yurt dışında yaşıyorum buradaki doktorların söylediği ilk anda antijen çıkıyor olması bu antijen genelde 2 haftadan sonra yükselmeye basliyor kişiye göre 4 ve 6 haftaya kadar bulunabiliyor daha sonra antikor çoğalmaya basliyor ve herzaman kanda antikor bulunabiliyor

Ocp

Onu biliyorum benim sorum farklı antijen 0 a düserse bunu düşüren kesin tedavi mi yoksa 0 a düşse bile antijen hala antikor bulunur mu

vesveseli

Antikor herzaman bulunur

Ocp

Western Blot bile eliza testi ile netlik kazanırken senin sorduğun soru bana göre saçma geliyor vesveseli kardeşim

asis27

Abi bana da saçma geliyo ama netlestirmeye calisiyom

vesveseli

Kardeşim 0 olursa aynen kesin tedavidir. Onun dışnda hç bişey antijeni baskılıyamaz. Diyelim 0 oldu. Ama daima antikoru kalır ki 0 gibi bi olay bile yok olamaz olsa kesin tedavidir. Şunuda söylemeliym ki pozitifler ilaçları 1 defa bile aksatamazlar antijen hemen artışa geçer , yani hiv ilacları bile minumum 50 sayıya veya daha aşağısına indirir ama asla 0 sıfır olmaz. Gelelim 0 olduğu konusuna. Bak ben hepatit b geçirdim hastalık virüs gtti bitti. Ama antikorlar hala kanımda çıkıyor ve bebekken geçirmişim düşün artık :).

Galil35

Abi aklım yerine geldi ya tamam anladım cok aciklayici oldun Allah razi olsun ben yarin insAllah bi test daha yaptiracam oda negatif gelirse Allahin izniyle tamamen kapatacam :)

vesveseli

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Galil35

Allah razı olsun abi su sitede kumblr anonimbilgilendirme asis27 ve sen hakkınız ödenmez Allah ne muradınız varsa versin insAllah:)

vesveseli
Cevap yaz | Soru Sor