siğil veya uçuk

birisibirisi

vajinanin kenarinda ufak ufak sivilceler cikmaya baslamis. bugun fark ettim. cok cok azlardi. agdadan olabilecegini dusundum. 23. gun hsv on idrardan bakildi ve saptanmadi. suan hpv olabilecegini dusunuyorum. yardim eder misiniz cok korkuyorum. henuz kadin doguma gidemddim ama ailem covid. annemin rahatsizligi sebebiyle hastanede refakatci kaliyorum. simdi de karantinaya alinabilirim.

Cevaplar

Lezyonlar sivilce gibimi yoksa et beni gibimi ?.Korkman gereken bi durum yok sakin ol en kısa zamanda ilgili bölüme görün riskli ilişkiyse bütün testleri yaptır fobik olma sende

kortizon

Mehaba bu parazittir sifilis veya başka virüsler il günden belirtinyaparmı

düşük

bakteri cikti vucudumda. sivilce gibi gozukuyor ama et beni de olabilir tam goremiyorum.

birisibirisi

Sürüntü alınıp bakılması lazım.Ama bence hpv değil siğil et beni gibi olsa mutlaka anlarsın.Yaz ayındayız belki sıcaklardan falan olmuştur

kortizon

doktor dun sigil gibi olmadigini soyledi. test sonuclari 2 hafta sonra cikacak. stres yapmamak mumkun degil

birisibirisi

hpv korkacağın bişi değil merak etme bi süre sonra atıyor vücüt

kortizon

dun suruntu verdim. aletteki kayganlastiriciyi gec bir saatte yikayabildim. bugun az da olsa kasintim vardi. doktor bakteri icin gynomax verdi fakat ilk kez kullanacagim icin korkuyorum. var midir vajinal fitil kullanan ?

birisibirisi

yuksek risk hpv pozitif cikti. tipini yazmamis. 16 veya 18 degil. endiselendim. ne yapmaliyim ?

birisibirisi

Rahim ağzında çıkanları yaktırman gerekiyor kanser hücresine çevirebildiği için.Kaç yaşındasın ? yaşın ne kadar genç ise o kadar kısa sürede atar vücüdün bağışıklığına dikkat ediceksin düştükçe artar çünkü.Doktorun sana gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.kısacası tedavisi var.Çok dert etme sağlıklı günler..

kortizon

rahim agzinda bir sey gormedi doktor. rahmi de saglikli buldu. 27 yasindayim. bagisikligim dusuktur. asiri korktum.

birisibirisi

neye göre bağışıklığım düşüktür dedin ? bi de vajina etradında sivilce tarzı demiştin onlar için ne verdi

kortizon

Yok kral problem yok haklısın aksine kafasız abi sen de çok sağol ikinizde bilgi sahibisiniz gerçekten

düşük

doktor, virusun vucuttan atilmasi gibi bir durum yok dedi. virusu kaptigim icin asilarin da anlami var mi bilmiyorum. yaptiracagim bundan sonrasinda ama sanirim yapilabilecek hicbir sey yok artik. bagisikligi yuksek tutmak disinda, hicbir sey yapmiyorlar hpv icin..

birisibirisi

23. gun baktirdigim panelde hsv saptanmadi cikmisti. guvenli midir ? bir de hpv baktiracagim gun duş alip gitmistim. bir sayfada duşun yanlis pozitif verebilecegi ve yuksek riskli hpv gosterebilecegi yaziyor. yuksek riski anlamadim. 2 erkek partnerim oldu oncesinde. ilk partnerden kaptim ve yillar gectigi icin mi yuksek risk oldu. ikisinden de kaptim da mi yuksek risk oldu. yoksa birinden direk yuksek riski mi kaptim.. bu kisim beni urkutuyor. tekrar test olayim mi ? duş olayinin etkisi var midir sizce ?

birisibirisi

kullaniyorum. bugun 3. gun. 7 gun kullanacagim. ilk korunmasız iliskim, ayni zamanda ilk iliskimdi ama karsimdakinin daha once sadece 1 iliskisi olmustu ve kiz bakireydi. o yuzden orada yuksek risk gormuyorum. tabi baska yollarla kapilmadiysa. benim tum risklerim tek gecelik bu iliski bence. duş olayinin etkisi var midir ? sigarayı birakmam gerekiyor sanirim. kendime dikkat edecegim..

birisibirisi

doktorla gorustuk yuksek risk kismina yorum bile yapmadi. hpv 16 18 yok, smear temiz dedi. 6 ay sonra tekrar bakalim dedi. vucuttan atilmayacagi konusunda israrciydi. simdi ne yapmam gerekiyor ? bu bilgiyle ne yapmaliyim ?

birisibirisi
Cevap yaz | Soru Sor