Özel Lab. Testleri

em9595

merhaba bi konu hakkında. danışcaktım . ilişkiden sonra ki 56. günde özel laboratuvarda Anti Hiv Duo + p24 Ag testim 0.290 negatif gelmişti. Geçen hafta salı günü 77. günümde twkrardan aynı labaratuvarda aynı testi oldum . O da 0,25 negatif gelmişti. Ama 56. gün sonucum e-nabıza işlenmesine rağmen 77.gün sonucum 1 haftadır işlenmiyor e nabıza . elimde kağıt olaram dökümü var ama e nabıza düşmemesi beni kuşkulandırıyor. bir sorun olmaz değil mi ?

Cevaplar

O e nabuzun ben amk. Bana çile çektirmıstı senın gibi kuskulanmıstım. Kendı kafalarına göre takılıyorlar onlar merak etme. Yarın obur gun oldugun testı de sılerler e nabızdan endıselenme. Herkesın bazı testlerını yukluyolar bazılarını yuklememezlık yapıyolar. Genelde de bi sure sonra e nabızdan hıv testlerını sılıyorlar. E nabıza takılma sakın herkese bunu yapıyorlar. Ve muhatap alacagın bırı yok e nabızda. Hastanenın sıtesınde testlerın duruyor merak etme. E nabuz kafasına göre testını de sılebılır sakın takma.

bozulanpsikoloji1

çarşamba günü 85. günüm ve tekrardan test için kan vericem . 77 negatif ama sürekli içimde bir kuşku var dönecekmiş gibi korkuyorum. hakkınızı helal edin . inşallah bişey çıkmayacak

em9595

Merak etme bısı cıkmıcak testlerın saglam

bozulanpsikoloji1

inşallah Allahımdan tek isteğim bu . Başka birşey istemiyorum. Bir hata yaptım . Ettiğim tövbeleri kabul eder inşallah .:(

em9595

Arkadaşım eğer şüpheli bir durum olsa zaten seni birkaç gün içinde arıyorlar gel ikinci kan ver diye rahat ol, dolayisiyla e nabiza yüklemişler yüklememişler önemi yok.

antihivvvv

Ayriyeten bu saatten sonra sonucunun dönmesi çok zor, negatifsin kabullen.

antihivvvv

şu beyin nasıl bir organ vay canına insana öyle güzel oyunlar oynuyo ki

em9595

Dostum eline negatif diye kağıt verdilerse negatiftir. O riske giremezler adamı bitirirler yoksa.

Şüpheci Adam
Cevap yaz | Soru Sor