Lütfen yardım edin

ŞanssıZ55

Arkadaşlar kusura bakmayın tekrar soruyorum ama yardıma ihtiyacım var benim bundan 3 yıl önce ve 6ay önce aynı bayanla ilşkim oldu ilk başlarda böyle bişey yoktu kafamda son ilşkimden itibaren en sonuncusu 6.ayda olmak üzere 7 tane elisa testi yaptırdım hepsi negatif çıktı bunla benim üç yıl önceki ilşkimide kapsar mı ?

Cevaplar

Kapsamaz olur mu tabiki kapsar. Acilen konuyu kapat bir daha bu sitelere girme ;)

snowbros

Snowbros kardeşim gece terlemem oluyo arasıra üşüyorum ateşim 37 bunlar korkutuyor beni halsizlik var

ŞanssıZ55

1-37 derece cok yuksek ates degildir hiv olsa cayir cayir yanarsin 1-2 hafta araliksiz. 2- Gece terlemeleri ara sira olmaz araliksiz 1-2 hafta olur yatagi ve uzerini sirilsiklam edecek sekilde. Bir uzmana gorun baska bir iliskin olmadiysa hiv kesinlikle degilsin.

snowbros

Bide 6 ay önce olmuştu işte ondan sonra yaptırmaya başladım testleri yaptırmaya en son 6 ayda yaptırdım yani diyorum ben üç yıl önce kaptıysam diye aıds aşamasına geldiysem antikorların kaybolma gibi durumu varmış ondan korkuyorum

ŞanssıZ55

Bi seyin yok hiv konusunda. Cok kafana takiyorsan pozitif yasami ara durumunu anlat onlar da konuyu kapatman gerektigini soyleyecektir.

snowbros

Aradım nereleri aradım nerelere mail attım hepsi bişeyin yok dedi ama işte bu aıds belirtileri olunca insan bunalıma giriyor

ŞanssıZ55

psikolaga gorun hiv yok sende. Net.

snowbros
Cevap yaz | Soru Sor