hiv testi süresi

hivkolk

beyaz kan fazlalığı var bende. internette araştırdığımda beyaz kan fazlalığının sebebi bağışıklık sistemi bozukluğu sebeblerinden biriymiş. 28.72.90.180.günde ve 13.ayda yaptırmış olduğum hiv testleri negatif çıktı. konuyu kapatmalımıyım.

Cevaplar

dostum giriş bilgilerimi unuttum yeni üyelik açtım benim sıkıntım şu ; lenf bezlerinde şişlik var koltuk altında. bu durum Otoimmün rahatsızlıklara giriyormuş.vucudun antikor üretimini engeller mi acaba Not: kızılaya kan verdim kabul edildi. konuyu kapatabilir miyim.

HHivkolik.

ilk aylarda elde deri döküntüsü oldu geçti vucutta kaşıntıoldu ama bunlar geçti arada sol kulağım enfeksiyon kapıyo kabuk bağlıyor hafif eklem ağrılarım oluyo üstelik bademciğim şiş sürekli. tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu var tetratoks supraks çipra urisipas kullandım geçti tekrar başladı uzun zamandır hivi düşünmuyordum tekrar aklıma takıldı

HHivkolik.

bağışıklığımı baskılayan bi hastalığım mı var acaba vucut antikor üretmeye bilir mi ?(aşırı kilo kayıbım yok hatta kilo alıyorum kanser değilim galiba :)

HHivkolik.

eğer hiv olsaydı kızılaya kan verdiğim zaman çıkardı galiba

HHivkolik.

şuana kadar hiç ilaç kullanmadım ve tedavi almadım.

hıvkoolk

hsv ve hpv hastalığı var bende ama doktora sorduğumda etkilemez dedii

hıvkoolk

ozaman kapatıyorum hıv işini

hıvkoolk

Arkadaşlar 21. Gün combi ve 28. Gün combi sonuclarim bir sorun yok negatif yazıyor.attigim fotoğrafta fakat anlamadığım şey şu neden ikisinde de 0.05 bu beni çok ürküttü biraz acaba makine mı çok hassas çalışıyor yoksa makineleri mı kötü.fakat gittiğim yer sağlık bakanlığı onaylı hatta bugün bir asker gördüm.ruhsat numaraları felan var.milletin combo combiler 0.345 gibi çıkar. Benim ki neden böyle fikirlerinize açığım ?

Ferofero

Sıraç, dostum değerler tamam da anlamadığım o konu neden böyle ikisi de aynı tek sonuç veriyor ayrı ayrı da değil hiv 1 2 antikor ve p24 ag com yazıyor sadece p 24 çalışmamislardir demi

Ferofero

Sıraç,dostum bu kötü bir şey değil demi ?

Ferofero

Ferofero 0,050 sonucunu ben 4 kez aldım bugun dahil heralde bi sıkıntı yoktur sordum p24 bakıyorlardı. Cihaz siemens. Antikor asıl bakılması gereken şey zaten antikorsuz böyle bi hata yapılması düşünülemez. Aynı hastaneden 32.gün de 129.günde 0.050 aldım. Ama uni hastanesinde cobas 0.28 vermisti. Ayni siemens cihazla baska bi devlet hastanesinde de 0.121 aldım.

Exsalvador

Hatta laba soruyorum çok yakalıyoruz diyor adamlar. Yakalarız , dogrulamaya göndeririz felan anlatıyorlar. Güvenilir diyorlar.

Exsalvador

Sıraç,çok saol dostum

Ferofero

Exsalvador,dostum bir tek bende mi diye şüpheye düştüm bir an

Ferofero

Hatta sorumlu bir kız vardı hemşireye p24 combi çalışılacak dedi.

Ferofero
Cevap yaz | Soru Sor