Hiv Pozitif Hiv Rna ve cd4ten bulaş zamanını ve hastalığın evresini nasıl hesaplayabiliriz?

Gozde

Anti Hiv Pozitif olduğumu öğrendim. Virak yük sonuçlarıda geldi wb doğrulama testimde pozitif çıktı. Virüsün bulaştığı zamanı ve hastalığın hangi evrede olduğunu hesaplayabiliyor muyuz?

Cevaplar

Bilir kişi olarak yazmıyorum ama sonuçlarımız yakın büyük ihtimal 3-6 ay içerisinde almışsın virüsü gözde , cd4 oranın güzel

Karakedi35

İlaca ne zaman başlıyosun gözde

Karakedi35

Evet hemen başlıyosun . Tek tablet seninde tek tablet olucak, kan tahlillerinde sıkıntı çıkmadıysa büyük ihtimal sanada biktarvy verecek doktor . İlaç güzel yan etkisi çok denecek kadar az . Aç tok farketmiyo içmek için. Ve sadece süt ürünüyle etkileşimi var alkolle bile etki etmiyor

Karakedi35

Gözde o platformlar neresi yakında üyesi olacağım için öğrenmek istiyorum

bsy123

Aynen gözde inan bi o kadarda hiv olduğunu bilmeyen kişiler var , biz şanslıyız ki biliyoruz ve tedavi altındayız , kendini daha iyi hissetmene sevindim. Daha da iyi hissedeceksin . Kimseye hastalığını söylemek zorunda değilsin . İlaçlarla 2-3 ay içinde B=B olacaksın cinsel yolla bulaştırma şansında 0a inecek , hayatında virüs değil sadece 1 tane hap olacak :)

Karakedi35

Aynen sen nasıl rahat edeceksen öyle yap ama asla kendini güçsüz ve yalnız hissetme . Şunuda bil virüs tek başına seni halsiz düşürmez sana kötü bir his yaşatmaz. Virüsün tek olayı bağışıklık sistemini yok etmek . İlacı içerekte bunun önüne geçeceksin . Yaşadığım belirtiler virüse bağlama yani. Bende senin gibiydim ilk dişim ağrısa virüse bağlıyodum :) ama alakası yokmuşş .

Karakedi35

Kesinlikle her zaman umut var :)

Karakedi35
Cevap yaz | Soru Sor