Hiv kabusu

Bugs bunny

Arkadaşlar bundan tam 154 gün önce şüpheli bir durumum oldu . 32-98-141 .günlerde izmit ‘de özel bir hastanede anti hiv testi oldu , sonuç 3 testede 0,298 negatif geldi . Cihaz roche e411 (antijen antikor) . İlk 2 testden sonra test oldugum hastaneye güvenmemeye başladım be medikal park da 123. Günde yine hiv combo test oldum o da 0,12 negatigif geldi . Biliyorum ülkelerin saglık örgütleri 90. Gün testi için

Cevaplar

Sorumun tamamı çıkmamış. Devamı;

Bugs bunny

% 99,99 güvenilirlik veriyor . Ama yine de çok nadir durumlar , devam eden kanser yada hepc tedavisi yada doğuştan gelen bagışıklık sorunlarında antikor üretimi geç oluyor . Bu grupta değilim ama insan yinede korkuyor . 170. Günde son hiv ve hep c testlerimi olacam sonuç değişir mi sizce ?

Bugs bunny

Fobiklik yapma kardesim git disarda eglen dolas kafan atmaya bak testlerin yanlis cikmaz

kötücocuk

Hangi sağlık sorunun olursa olsun. 90. günden itibaren antikor tespit edilebilirdi. Sonucun değişmez.

Babun

Babun bazı forumlarda igne batması sonucunolan bulaşlarda 6 ay beklenebiliyor diye olumuştum . Bu konuda senin tecrüben var mı ?

Bugs bunny

Dediğin gibi bir protokol uygulanıyor. Hiv pozitif birinin iğnesinin batması, Hiv pozitif ile bilinerek korunmasız cinsel ilişki gibi durumlar için 6 ay protokolü mevcut. Bunun sebebi bu bilginin 4. jenerasyon testlerinden öncesinde kalması. 15 yıllık bir bilgi bu. Ancak doktorlar ihtimalleri sıfırlamak adına 6 ay diyebiliyorlar. Ancak karşıdaki kişinin hiv taşıma riski bilinmiyorsa 90 günü yeterli görüyorlar. Burada bir çelişki yok mu? İnan bana bulaş yaşadıysan o testlerinin sonucunda alırdın eline pozitif kağıdını. Hiv gözükmüyor sende konuyu rahatlıkla kapatabilirsin.

Babun

Zaten dr sean geç antikor oluşumunda bile 4. Ayı geçen vaka mümkün değil diyor . Bu anksiyeteyi hep bizim doktorların yetersiZliğinden yaşıyoruz . Vancouver sitesini sende takip etmiştin yanlıs okumadıysam . Orada IN RARE CASES ifadesinde az enfekte olmak diye bir durum yok

Bugs bunny

90 gün oldukça yeterlidir. 1 tane virüs bulaşsa, hivli kan nakli olsanda.

Babun
Cevap yaz | Soru Sor