Hiv igne batmasi

Gizli

Arkadaslar igne batmasindan hiv nasil bulasir bulasma orani nedir yani ignenin derinmi batmasi lazim batip kanatmasimi lazim batan kisiye ve ignenin uzerinde taze kanmi lazm dis ortamda fazla yasamaz.deniyor

Cevaplar

Yardim edin

Gizli

nu konu hakkinda bilgisi olan

Gizli

Kendinize gelin artık yeter şikayet ediyorum sizi

Korku3737

Korku3737.. kardesim devlet hastanelerinde ben den kah tahlili yaptirirken ignenin degisim degismedigini gormedim. .. hemşirelere sordum tek kullanımlık igne kullandikarını söylediler. ... o igneden sonra 24 ve de 79 inci gunlerde sonra ANTI HİVAB-AG testi oldum. ....hcv.hbsag.vdrl hepside negatif. . 79 gun bu test sonuc verirmi? kardesim başka test olmama gerek varmi?

ozzzy

Korku bisey demedikki soruyorum sadece

Gizli

İğne tek kullanımlık olmasa bile bu alandaki uzmanlar bu virüsün dışarıda uzun süre canlı kalmasının mümkün olmadığını söylüyor.bu süre teknik olarak 6 saat.Yani o iğne hivli birine batırılacak.üzeri kanlı kalacak o kanı kimse görmeyecek sonra size batıracaklar.çok zor be arkadaşım.elbette risk var ama bu senaryo çok gerçekçi değil.belki milyonda 1.

Piyango

Değiştiriliyor iğne sen rahat ol dostum sende kaygı bozukluğu var psikolojiye git

sıyırdım2

Değiştiriliyor iğne sen rahat ol dostum sende kaygı bozukluğu var psikolojiye git

sıyırdım2

Igne uzerinde.6 saatmi yasiyor

Gizli

Nasil 6 saat kardesim 6 saat yasarmi ignede

Gizli

İğne veya başka bir şey.dış ortamda 6 saat yaşayabildiği söyleniyor.bu sebeple konunun uzmanları diş fırçası tırnak makası gibi malzemelerin ortak kullanılmaması ile ilgili uyarılar yaparlar.

Piyango

Hiv dakikalar icinde olur yaziyor

Gizli
Cevap yaz | Soru Sor