Genital Bölge Yara

Naletolsun77

Merhaba arkadaşlar genital bölgede kızarıklık yara oluştu penis ile bacak birleşime yakın yerde. Şuan idrarda yanma sık idrar kaşıntı kol bacaklarda kas eklem agrıları var bu gün zor yürüdüm hatta ağrıdan hsv den şüpheleniyorum. Bu gün gittim mavi labda std 10 baktırdım hsv idrardan bakıyorlarmış kızarıklık ve yaranın fotoğraf atıyorum. https://imgyukle.com/i/QDeUnR https://imgyukle.com/i/QDeWje https://imgyukle.com/i/QDelYq https://imgyukle.com/i/QDeKst https://imgyukle.com/i/QDeF90 https://imgyukle.com/i/QDev9s Hsv kabarcık şeklinde oluyor dediler ama bende öyle birşey olmadı bilmiyorum yada ben farketmedim bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Cevaplar

Bende idrarda yanma değilde penis ucunda batma gibi bir his oluyordu. İlişkiden 2-3 ay sonra eklem ağrılarım başladı özellikle bacak baldırlarım çok ağrıyordu yürüyüşe çıktım düzenli 1 haftada geçti. Geçmeyen tek semptomum ishal, 1 senedir dışkı düzenim bozuldu düzelmedi hala daha.

Vegvisirr

Ayrıca geçmeyen diğer semptom kaş ve saçlarda ki kepeklenme.

Vegvisirr

Fotoğraflar açılmıyor bir yorum yapamayacağım o yüzden.

Vegvisirr

https://www.hizliresim.com/87f66vc https://www.hizliresim.com/tfbak8p https://www.hizliresim.com/fv5avqb Hsv testi yaptırdım mavi labda std10 hsv fln hepsi negatif ama idrar ile baktılar idrarda belli olur muydu.

Naletolsun77

Mantar olabilir bendede olmuştu kasıklarda kendiliğinden geçti cildiyeye veya üroloğa göster bakalım ne diyecek

Vegvisirr

İdrar kültüründe benim hiç bir şey çıkmadı

Vegvisirr

mantara benziyor

Psikoloji0

Kanka testlerde çıkmadıysa dermatolojiye git. CYBH değil gibi.

anxietymen

Anxietymen idrar ile baktılar hsv ve bakterilere ama idrar ile cıkarmı bilmiyorum

Naletolsun77

Kan ile hsv testi mı yaptırsam kesin sonuç alırmıyım

Naletolsun77

Testislerde şişme agrı var 2 tane ürologa gittim ikisinde antibiyotik verdi kimse prostat bakmadı kan idrar tahlili tomografi bakıldı birşey cıkmadı

Naletolsun77

Calışılmadı

Naletolsun77

Şimdi ben bunlar için hangi doktora gitmeliyim ve demeliyim?

Naletolsun77

Normal tomografi önceden taş vardı büyük ihtimal taş varmı diye baktı.bu bakteriler için devlette tahlil yaptırabiliyormuyuz sürekli lab. Test yaptırdım birşeyde cıkmadı parada kalmadı.

Naletolsun77

İstanbul Mehmet Akif Ersoy kalp damar ve araştırma Hastanesi'ne üroloji aldım bakalım oraya gidicem

Naletolsun77
Cevap yaz | Soru Sor