Gecmeyen Ishal

WoDoo

Arkadaslar 10 aydir buradayim yaptirmadigim test yok pcr rna combo duo 6 doktor gezdim probiyotik herseyi yaptim ama sadece d vitamini dusuk ve demir eksikligi var beslenme durumun iyi ama nasil oluyor kaptiysak ne kaptik. Makalelere baksan 10 sene testt olman lazim ama nasil oluhor nasil ?

Cevaplar

Kuru karanfil ishalde çok etkili.10 kadarını ikiye böl ve suyla iç.Birkaç gün devam et. Bu arada benimde ilişki sonrası böbrekler bozuldu,devamlı uykusuzum,dilde pas ve acılık var ki böbrekten kaynaklaıyor muhtemelen.Ben de bulamadım sebebini.

Fatih

Hocam sana bu yazdiklarim farkli ve garip gelebilir ama benim 6 aydir gecmeyen isalim 2 gunde duzeldi bunun nedeni KARBONAT :) cay bardagi kullan su ya 1 cay kasigi karbonat at ve cozulene kadar karistir 10 dk bekle ve sonra ic, yatmadan icersen mideyide rahatlatir tadi cok farkli ama aldiris etme sonrasinda bol su ic ve emin ol 2 gunde farki goreceksin hem virus ve enfeksiyonlara da etkili idrar yolu enfeksiyonuna kadar etkili ve sagliga normal kullanimda faydasi var dene istersen ama cay bardagina yarim kasik veya 1 kasik koy fazlasini koyma bende cozum oldu yeminle 6 aydir gecmeyen isal duzeldi 2 gunde

efe25
Cevap yaz | Soru Sor