Elisa test yaptırdım sonuç 0.04 ve 0.06 çıktı.

Mehmet ali

Arkadaşlar merhaba. 6. Ayın sonunda Elisa test yaptırdım sonuç 0.04 ve 0.06 çıktı. Bu normal mi? 0.06 0.6 mı demek yoksa? :( Yani 0 aralığına bu kadar yakın olması ne demek oluyor? Siz de değerler ne kadar olmuştu? Lütfen bilgisi olanlar cevaplasın rica ediyorum konuyu kapatamıyorum.

Cevaplar

Arkadaşlar nolur bir yardım edin

Mehmet ali

Kaçıncı gün test oldun onu söylemeden bir cevap alamazsın olduğun test anti jenede bakıyormu igg ve igm antikorlarına bakıyormu

Kder55

@Kder55 yaptığım test elisa combi. Galiba 4. Nesil. 6. Ayın sonunda yaptırdım

Mehmet ali

Baska test yaptirmana gerek yok bu siteyede girme iyi geceler.

PyramuS

@PyramuS abi valla kapatmak istiyorum ama olmuyor deliricem 0 a çok yakın geldi test değeri. Şimdi baktım test adı Hiv combi PT macro elisa yazıyor. igg ve igm antikorlara ve antijenlere bakıyor mu bu? Antikor oluşmamış ola bilir mi?Yani nesil olarak. Valla bu son :((

Mehmet ali

Kardesim 0’ra ne kadar yakinsa o kadar iyi delimisin sen 6 aydir hicmi bakmadin ogrenmedin 0-1 arasi negatif 0.90 1 arasi supheli ustu pozitif demektir senin hicbir bokun yok heyecan ariyorsan Baska seyler yap hayatina bak degilsin zorlami hiv olmak İstiyorsun..

PyramuS

@PyramuS abi ben 0-ın kendisininde pozitiv olduğunu sanıyordum aralıkta olduğu için. peki antikor oluşmamış ola bilir mi? Yani antijen için ve ya igg igm için test yaptırayım mı?

Mehmet ali

HAYİR baska birseye gerek yok fazlasini yapmissin yeter hayatina bak bu siteyide terket psikozdan cikamazsin

PyramuS

@PyramuS Allah razı olsun

Mehmet ali
Cevap yaz | Soru Sor