Döküntü

Nanelimon

Arkadaşlar bu hıv kaynaklı döküntüler nasıl başlıyor. Bilgisi olan söyleyebilir mi

Cevaplar

Bak dostum ben eskilerden biriyim profilime gir bak.Senin gibi herşeyi merak ettim yok hivli hasta da ki döküntü yok tahlil sonuçları yok dildeki beyazlik ve sayamadığım bir çok şey.Sana şu kadar söyleyeyim şuan senin bir yerinde sivilce bile çıksa hive baglayabilirsin.Şu kadar net söylüyorum ki hivin tüm belirtileri her insanın başına gelen normal günlük hastalıklar .Biz ilişki yaşamış insanlar olarak bunun korkusu yüzünden hep ona bağlıyoruz ve haklıyızda.Ama gerçek şu ki test denen birşey var eğer senin vücudunda çıkan döküntü yada oluşan ne varsa her hangi biri hiç kaynakli olsa emin ol vücudun savaş içinde olur.Bu sendromlar sonucunda çıkacağın testler de emin ol yakalar onu.Sana tavsiyemdir hivin döküntüsü yada hivin belirtilerine dair hiç birşeye takılma.bu süreçte hep stresde geçiriyorsun ve o stres de vücudun bağışıklığıni bitiriyor bağışıklık gitmesi demek zaten hivle aynı durum.Aslinda stresin yaptığı şeyleri biz yaşıyoruz ama hive bağlıyoruz.Çok kafana takılan bir durum varsa belirtilen günlerde git test ver kapat konuyu.Bak ben kötü bir yaşam sürdüm geçen sene şimdi çok şükür mukemmelim.Ayri olarak da yaşamadığım belirti ve arastirmadigim birşey kalmadı net.

huzursuzum22

Çok haklısın bunun farkındayım. Ama kendimi engelleyemiyorum. Bugün test vermeye gidiyorum inşallah. Dualarınızı bekliyorum. Bu arada bugün 42. Gün.

Nanelimon

@huzursuzum22 dostum bugün 42. Günümde testimi yaptırdım hepatitler ve diğerinde dahil çok şükür negatif geldi. Kapatalım mı artık konuyu

Nanelimon

Hiv testinde pozitif alanların geneli hep bu 42 ye kadar almış oluyor.Kafana hiç takma konuyu kapat.Sadece 3.ay kontrole git tam emin olmak için.Korkun olmasın yine negatif çıkacak ama tam emin olmak için artık benim böyle bir durumum kalmadı demek için 12. Haftada da yaptır bitir.Şahsen ben bunları yapmadım hep kafaya taktım 6.aya kadar inan doktorun oğlum birşeyin yok çıkar aklından dediği günleri hatırlıyorum.O günleri kafamdan sildim.Boşuna kendimi heba ettiğim günlere yanıyorum.stresim vucuduguma verdiği zararlara acıyorum.Konuyu kapatmazsan emin ol stres yüzünden başka hastalıklar çıkacak vücudunda.O yüzden kafanı dağıtacağın konulara yonel unutmaya çalış bak tüm belirtiler bir bir kaybolacak.

huzursuzum22
Cevap yaz | Soru Sor