Devlet hastanesi

hivaids1234

Arkadaşlar yarın devlet hastanesine gidip tüm cybh testleri olucam(110.gündeyim).Devlet hastanesinde hangi hastalıkların testleri yapılıyor bilginiz varmı?

Cevaplar

Devlet hastanesinde tüm testler vardır

DerDen

Arkadaşlar 35.gün Memorial hastanesi Hiv negatif 90.günde 10.000 nüfuslu ufak bi devlet hastanesinde negatifim var. Konuyu artık sonsuza kadar kapatabilirmiyim.?

bilinmiyen00

kapat geç konuyu

tesekkurler2626

Kapatabilirsin, hiv yok sende

İlahiAdalet

ARKADAŞLAR NEGATİF!!! Allah tüm sitedekilere kolaylık versin benim vardiya bitti buralarda.Bir daha girmemek üzere hoşçakalın:)

hivaids1234

Arkadaşlar 96.günde negsitifm var ama bu el kuruluğu dilde yara genital bölgede lezyon geçmiyo şimidede saçım kup kuru oluyo bunlar psikolojik mi yoksa bende bişey mi var anlamadım

Ban

Ban ebv cmv gibi testler de yaptir.ebv nin 5 testi var ebv vca igg ebv vca igm ebna igg ebna igm ebv ea bunlarin hrpsini iste doktordan.sadece hiv trstine takili kalmayin.

Kader83

Arkadaslar merhaba supheli iliskiden sonra 41. Gunden sonra test yaptirdim negatif oral bir birlesme gerceklesti. Bugün lenf bezim agriyor inanilmaz derecede ve yine içime bir korku salindi kulağıma kadar ağrıyor resmen 1 hafta önce aşı oldum ama onunla ilgili oldugunu düşünmüyorum. 77. Gün için randevu aldım tekrar ama yani neden koskoca doktorlar 6 ay beklemelisiniz diyor ben anlamıyorum o yazıları okudukça youtube videolarini izledikce negatif sonuca olan güvenim hic kalmıyor. Bu konuda konusabilen insanlar buraya yazan insanlardan daha mi bilgisiz veya araştırmıyor ben anlamıyorum koskoca prof adamlar. Şu doktorla görüş dediginiz biri var mi icimi rahatlatmak icin? Çünkü psikolojik gerilim yaşatmasinin sebebi bu insanlar ben de.

Nht45

Nht 42 günden sonra yapılan 4. Nesil teste güven araştırma hastanesinde 4. Nesil testler yapılıyor ondan sonra için rahat olsun

kayın12

Mira nasıl oldun ?

kayın12

Mira öyle , nasıl oldun iyi misin herhangi bir belirti var mı şuan

kayın12

Dün akşam kalktığımda ter içinde kalmışım galiba sıradan birşey .benimde artık birşeyim yok gibi

kayın12

sorma herşeyi ona bağlıyoruz ondan dolayı oluyor böyle .

kayın12

Öyle haklısın

kayın12

Mira birşey soracağım bu sifiliz testi 30 günden sonra sonuç verir mi?

kayın12

Hiçbir belirti yaşamadım ama baktırmak gerek genede

kayın12

Mira bende bugün yaptırdım Antalya araştırma hastanesinde 4. Nesil olduğunu nasıl anlayabilirim?

kayın12

https://www.hizliresim.com/5yxzfv5 bu

kayın12

https://www.hizliresim.com/motcw9l bide böyle birşey var

kayın12

Bu test combo

Gerçek

Gerçek onun hakkında bir fikrim yok , Mira bende öyle düşünüyorum çünkü buradaki çoğu kişi 45ten sonra geri gelmedi büyük ihtimalle 45 den sonra değişmeyecek

kayın12

Maalesef hayır 45 bekledikten sonra bende kapatırım

kayın12

Olur kendine iyi bak olur mu çok yardımcı oldun .

kayın12

Miraa yaa of

Çaresizzz.

Hadi bb herkese

Çaresizzz.
Cevap yaz | Soru Sor