Candida Mantarı Aile içi temas yoluyla bulaşır mı?

Hassas

Öncelikle iyi günler arkadaşlar candida mantarı veya herhangi bildiğiniz Cinsel olmayan yolla Yani temas yolu ile bulasabilen idar yolu enfeksyonu idrarda yanma anuste kaşıntı ağızda beyaz plaka gibi bulanık görme gibi aile içi cinsel birliktelik olmadan diğer aile fertlerine bulaşabilecek hastalıklar nedir?

Cevaplar

Bulasir kardesim bizzat yasadim bunu sonucta ayni çamasir makinesi ile yikaniyor ayni donu giyen corap dahi olsa bile mantar bulasir cunku yikanma olayi olmasa bile bi sekilde temas oluyor..

keşkesizz

normal mantar bulasır. candıda bagırsak mantarıdır. bulasma ımkansız. opüşüp sevısme ıle de bulasmaz candıda mantarı. normal mantar farklıdır bu farklıdır. bagırsak candıdası cok farklı bır hastalıktır

charisma

Arkadaşlar ben bundan birkaç ay önce kart test yaptırdım ankara maltepe anonim test merkezinde. İlişkimin üstünden 1 sens 7.5 ay geçmişti bu parmaktan kan alınıp bakılan testlerdendi. 10 dakikada sonucum çıkıp negatifsin dediler ama ben korkuyorum ya yalancı negatifse veya test yanlış sonuç verdiyse diye sizce böyle bi ihtimal var mı? Çünkü şüpheli ilişkimin üstünden neredeyse 2 dene geçti şuan ve benim son zamanlarda dişimde bi apse oluştu şimdi de diş etim şişti açıkçası korkuyorum lütfen yardımcı olun ben ordaki tek negatifme güvenebilir miyim??

bktmm3636

@hassas dilinde beyazlık yada pamukçu var mı

Reyya
Cevap yaz | Soru Sor