boyunda lenf şişmesi nasıl belli olur?

isimsiz34

ilişkiye gireli 3 hafta oldu 5. günde bazı şikayetlerle hastaneye gittim bel soğukluğu tanısı kondu son 1 haftadır da boğazım ağrıyor bugün enseme doğru vurdu gibi sanki lenfler şişti gibi. kafayı yemek üzereyim. daha erken evet ama 2 gün önce anti hiv anti bilmem ne şu bu falan yaptırdım negatif çıktı hepsi. birlikte olduğum kız da sadece anti hiv'e baktırmış o da negatif pozitif falan değil direkt 0.14 yazıyor, öyle çıktı. başka bir şey olabilir mi, hivden çok korkmalı mıyım?

Cevaplar

Birlikte olduğun kız son 1 aydın filan farklı bir iliski yaşamadıysa hivden endiselenme bence

bobydong123415

Gibi gibisi olmaz onun. Şişse dışarıdan bakan kişi bile fark eder.

Kötüyüm335213

yeni yeni şişmeye başladıysa diye korktum kötüyüm abi

isimsiz34

Bel soğukluğu teşhisi nasıl kondu test mi yoksa vücutta belirtiler üzerine mi?

cop3434

@cop3434 reis ilişkiden 4 5 gün sonra idrarda yanma ve sarı yeşil akıntı şikayetiyşe gittim, idrar tahlili yapıldı öyle tanı kondu.

isimsiz34

@Fobikk kral kız özel hastanede pahalı diye sadece anti-hiv'e baktırmış, o da temiz galiba. negatif falan yazmıyor 0.14 çıkmış sonucu. 1'in altı temiz diye biliyorum ben eğer öyleyse sıkıntı yok. anti hiv'e bakılması yeterli midir?

isimsiz34

@Fobikk hocam bizim mevzu karışık biraz. kız daha önce baya kişiyle birlikte olmuş. en son bendim. benden önceki çocukla en son ekim 28'de beraber olmuşlar. o çocuk da hemşire 6 ayda bir kanına baktırıyor zaten en son eylül'de baktırmış temiz çıkmış. bi de kasımın 3'ünde baktırmış yine temiz çıkmış. kız da en son 2 gün önce sadece anti hiv'e baktırdı 0.14 çıktı. 0 - 1 yazıyor yanda yani 0 ile 1 arasındaysa iyi demek galiba dediğiniz 0.25 muhabbetini anlayamadım.

isimsiz34
Cevap yaz | Soru Sor