Arkadaşlar sonuçlarım geldi..

Holydreamz32

22.gun oral verici hiv duo ultra hem antijen hem antikor.. Anti HIV 1/2 p24 Sonuç 0.05 NEGATİF 0.00 NEGATİF Referans Değerleri < = 0.24 NEGATİF > = 0.25 POZİTİF < = 0.24 NEGATİF > = 0.25 POZİTİF Allahima sukurler olsun arkadaslar bu gunden sonra donmes dimi yeterli dimi saygilar sevgiler.

Cevaplar

Dönmez hayirli olsun...

Lütfen cevap verin

Dönmez kardeşim geçmiş olsun benim sayısız oral ilişkim oldu sadece oral yapıyorum alıcı verici oluyor test oldum negatif geldi sadece dün ağzıma boşaldı partnerim o biraz korkuttu ama ağzımda yara kanama vs yoktu yine bile içim rahat senin asla dönmez

Turisas

Cok saolun arkadaslar vallahi ozellikl simyaci dostum verdigin moral 20 gundur anlatamam hersey icin allah razi olsun umarim hepimiz temiz olarak kaliri

Holydreamz32

Lab’daki bayan 28.gunde gel dedi peki sizce gerek varmi ? Ve artik ayiptir soylemesi nisanlimla sevisebilir ve ilgilenebilirmiyim? Ben cunku bunu gordum kafam rahatladi ve attim 28. Gunr gerek varmi?

Holydreamz32

Bugunu hic unutmayacagim 32 yasindayim hayatimda o kadar kotu seyler yasadimki anlatamam ama bu 20 gunluk surec kadar kotu zamanim olmamisti allaha sukurler olsun rahatladik bundan sonra bir aile kurup hayatima bakicam cok esliliktende kacicam bir daha asla !

Holydreamz32

inşallah bizde negatif alcaz

ozanoz

Kardeşim ben de mavide salı günğ test olucam da vajinal iliskiden dolayi biraz ortam hakkinda bikgi verebikir misin gidincr naptin falan

Lütfen cevap verin

Kardesim gayet otel lobisi gibi oturuyorsun bilgilerini aliyor sonra iceri kan veriyorsun 3 saat sonrada test sonucu geliyor ortam gayet steril ve temiz geldi bana ben bu gunden sonra daha donen oldumu diye sordum donen olmadi dedi 28. Gun neden o zaman dedim dunya saglik orgutu oyle diyor diye dedi.

Holydreamz32

mavi labda test ücreti ne kadar arkadaşlar

ozanoz

250tl dostum

Holydreamz32

14.gündemi gitmemiz gerekiyor

ozanoz

Ozan dostum gideceksen eger 21. Gun yada sonrasi 22 23 git sonra kapat.

Holydreamz32

tamam eyvallah

ozanoz

@holydreamz32 orası bana 14 gün yeterli dedi??

Lütfen cevap verin

Kardesim yeterli diyorsa yeterlidir ben 28. Gunde olmamak icin 23. Gun oldumki daha gitmeyeyim diye cunku 14te olunca 28de yine gelin diyorlar bu makine yani test 12. Gunde bile yakalarmis yani 10 gun daha bekleyip garantiye almak istedim kendi psikolojim acisindan rahatlamak icin.

Holydreamz32

Arkadaşlar benim 45 gün oldu sadece boğazım agriyo başka sknti yok mavi lab. Istnbulda ben uzağım kan yollayabilirmiyim

Hatalıyım

Veya burda hangi testi yapsam kesine yakın sonuç verir bana

Hatalıyım

Dostum kan yollanmaz diye biliyorum gelmen gerekiyor sanirim benimde bogazimda agri var o stresten cok sigaradan

Holydreamz32

Anladım peki burda hangi testi yapsam doğru olur

Hatalıyım
Cevap yaz | Soru Sor