9 ay 13 günden sonra test yaptırmama gerek var mı ?

mkemal

Arkadaşlar herkese merhaba daha önce 190. günde test yaptırmıştım. Negatif çıkmıştı. Bu sefer farklı bir hastanede 9 ay 13 gün sonra yani dün yine test yaptırdım. Sonuç yine negatif. Yalnız penis ucunda kahverengi bi leke var. Test yaptırırkende vardı. Sizce ne yapmalıyım ?

Cevaplar

HIV virüsü, peniste belirti göstermez. Genel belirtiler AKUT belirtilerdir ve bunlar gribal enfeksiyona benzer. Ayrıca HIV testleri için yeni nesil testlerde 28-42. Günler yeterlidir. NEGATİFSİN. NEGATİF. Kapat konuyu.

anxietymen

Arkadaşlar biliyorum ama yenemiyorum ne olsa HIV aklıma geliyor. Ben ilk 3 testi 104 , 165, 190. günlerde yaptırdım en son testi cumartesi başka bi özel hastanede yaptırdım. Penisteki kahverengi leke 2 haftadır var galiba. Hıv olsa testte çıkardı değil mi ?

mkemal

Çıkmazdı aidsin. Ne duymak istiyosun? 45. Günde %95 90. Günde yüzde 100 net testler. Negatifsin. Peniste öyle dediğin gibi bi leke varsa ürolojiye git niye test vermeye gidiyosun.

Gizli3535

arkadaşlar bu tamamen takıntı. Farkındayım ama işte olmuyor öyle hemen yenemiyorsunuz bu takıntıyı. bugün üroloji doktoruna gittim sen bunu nasıl farkettin bu bi şey değil diyor.

mkemal

Penis ucunda kahverengi leke bendede var bunun dışında belirtilerin var mı ?

Vegvisirr

haklısın akif_002

mkemal
Cevap yaz | Soru Sor