Cevap ( 11 )

  1. Gokhaany
    7 yıl önce

    karşındaki pozitif olduğunu bildiğin halde ilişkiye girsen bile %1 kapma şansın var

  2. memo
    7 yıl önce

    Dostum şöyle söyleyeyim sana bilgisayarından mayın tarlası oyununu aç(windows'un kendi içinde gelen bir oyun) 20x30 olarak ayarla alanı seçeneklerden, mayın sayısını da 100 yap, bu durumda ilk tıklayışında mayına rastlama olasılığın yüzde yirmi olacak, dene bakalım kaçıncı seferde mayını denk getirebileceksin. İkinci olarak şunu söyleyeyim, söyleyeceğim şeyleri ingilizcen varsa yabancı kaynaklardan kendin de araştırıp bulabilirsin ayrıca, hiv pozitif bir kadınla gerçekleştirdiğin vajinal ilişkide hiv kapma şansın gelir seviyesi yüksek ülkeleri baz alan araştırmalarda %0.04, gelir seviyesi düşük ülkeleri baz alan araştırmalarda %0.38. Yani demem o ki kendini sakin tutmaya çalış, gününü bekle ve test ol hayatı kendine zehir etme. Ben de aynı durumdayım şu an 10. gündeyim pazartesi hiv rna pcr testi olacağım, perşembeye sonuç çıkacak, o güne dek yetecek sabır ve dayanma gücü ver ya Rabbim diye dua ediyorum sürekli.

  3. memo
    7 yıl önce

    Yanlış anlaşılma olmasın bir başkası 1000 kez ilişkiye girip hiv kapmıyorken diğeri ilkinde de kapabilir ama demek istediğim şey olasılık düşük, burda bir sürü bu dertten muzdarip insan kendimizi yiyip bitiriyoruz, belirtileri falan boş verip testleri bekleyeceğiz ve dua edeceğiz yapacak başka bir şey yok. Unutmamak lazım her zaman korunmak ve tek eşli olmaya çalışmak önemlidir.

  4. Redsnow
    7 yıl önce

    Cok tesekkur ederim hepinize yorumlariniz icin. Beni doktor 5.gunumde teste soktu negatif cikmisti. 1 ay onleyici tedavi oldum. 50.gunumde teste gidecegim. 10 ekimde yani. Allah buyuk:)

  5. memo
    7 yıl önce

    Rica ederim kardeşim. 5. gün hangi teste girmiştin?

  6. memo
    7 yıl önce

    Rica ederim kardeşim. 5. gün hangi teste girmiştin?

  7. Redsnow
    7 yıl önce

    Bilmiyorum. Kan aldilar devlette. Anti hiv

  8. memo
    7 yıl önce

    Anladım, aga dayanamıyorum diyorsan 10 ekime kadar git yarn özel bi laboratuvarda combo test yaptır. Ama sen çok büyük ihtimalle negatifsin, rahat ol yani moralini yüksek tut

  9. Redsnow
    7 yıl önce

    Cok sagol valla iyi geldi konusmalarin. Yok bekleyebilirim 10 ekime kadar, henuz o asamaya ulasmadim

  10. memo
    7 yıl önce

    Bir faydam olduysa ne mutlu. İyi geceler kardeşim

  11. Pars07
    7 yıl önce

    Kardeşim inşallah negatif alırsın ben adam pozitif kadın negatif olan evli bir ciftte erkeğin kadına hastalığı gecirmedigini duymuştum , ve erkekden kadına geçiş daha yüksek bir ihtimal

Cevap yazmak için yapınız.