30 gunluk profilaksi tedavim biteli 3 gun oldu. Pazartesi teste gidicem. Ek olarak 3.ayimdada gidicem. Ancak burdaki yazilarda okudugum bazi belirtiler var. kesinlikle atesim hic olmadi. 1 kere ishal oldum, halsizlikde vardi ilacin yan etkisiymis, kulagimin arkadasinda bir mercimek boyutlarinda bir sey var suan ve boynumda ve sol koltukaltimda da bir agri oluyor arada ancak elime gelen bir beze yok. Boyle bir durumda kapma olasiligim nedir? Buradada bir cok belirti yasayip negatif cikan var mi? Yani profilaksinin ise yarama durumu nedir? Ve acaba boyun lenf bezlerim sis ve ben mi anlamiyorum diye dusunuyorum eskiden belirgin olan koprucuk kemiklerim su siralar belirgin degiller lenfler sisince koprucuklerin belirginligi azalir mi?

Cevap ( 10 )

  1. Redsnow
    7 yıl önce

    Ishal olmami doktor bir gun onceki yedigime veya ilacin yan etkisine baglamisti.

  2. Dertlidertli
    7 yıl önce

    kardeşim sakin ol belirtilerin hepsi stresss. Testini ol ve rahatla

  3. Redsnow
    7 yıl önce

    Sagolasin kardes, peki bu kulak arkadasindaki mercimek boyutundaki sey neyin nesidir?

  4. Enescivciv
    7 yıl önce

    Profilaksi bulaş olsa bile yüzde 70 oranında enfeksiyonu iptal ediyo, yani bulaşı riskin zor ayrıca profilaksi almışsın ve partnerinin wb sonucu nedir

  5. Akılsızkafa
    7 yıl önce

    Partnerin hıv pozitif miydi kardeş

  6. Redsnow
    7 yıl önce

    Evet partnerim pozitifmis. Sonuc bilgilerinde hatirladigim tek sey ilk yaptirdigi anti hiv testinde 583lu bir sey yaziyordu ve ikinci dogrulama testinde 8.000 kusuratli bir rakkam vardi.

  7. Redsnow
    7 yıl önce

    Ayrica kendi hala tedaviye baslamadi. Doktor baslatmadi. Seni tedaviye baslatip baslatmama konusunda tereddutteyiz demis bana soyledigine gore. Nicin olabilir? Dogrumudur bu? Dogrulamasida pozitif cikti. Baslamasi gerekmezmiydi.

  8. agsgas
    7 yıl önce

    Kardeşim senin korumalıydi

  9. Redsnow
    7 yıl önce

    Hayir korunmasiz iliskiye girdik partnerim pozitifmis.

  10. agsgas
    7 yıl önce

    Kardeşim inşallah negatif çıkarız hepimiz Allah yardımcınız olsun tovbe etmeliyiz bu bi ders olmali lütfen tovbe edin dua edin biz rabbimize 1 gidersek o bize 1000 gelir dua edin edin

Cevap yazmak için yapınız.