Arkadaşlar 20.gün hıv duo oldum.Düzen lab güvenilirliği yüzde doksanyedi diyor,nette doksandokuz diyorlar.üç haftadır boğazımda iltihap dilimde mantar var.Ne yapmalıyım?

Cevap ( 9 )

  1. Dertlidertli
    7 yıl önce

    testine güven

  2. Mavi ve siyah
    7 yıl önce

    Hangi düzen laboratuvar ı Ankara mı

  3. Upsalla
    7 yıl önce

    Evet düzen ankara

  4. Mavi ve siyah
    7 yıl önce

    Upsalla bak kardeşim benim hiv dua ultra vidas testi sadece makinesi farklı Fransız malı olduğu için Türkiye de sadece İstanbul mavi laboratuvar da var tabi Ankara düzen laboratuvar daki hiv Combo fark var mı hayır bu testlere 4.jenerasyon test denir sadece isimleri farklıdır uygulama da ayni işi görürler bu yazdıklarımı herkes bilmiyorum çünkü bende Ankara da düzen laboratuvar oldum özellikle sordum evet hiv dua ultra vidas sadece mavi laboratuvar da var İstanbul da geri kalan hepsi hiv Combo hatta sana bir laboratuvar daha öneriyorum oda çok kaliteli hemde Alman menşeli synevo laboratuvar Ankara balgatta orda Ümit hoca var gidersen onu sor bu konularda muhteşem bilgili

  5. Mavi ve siyah
    7 yıl önce

    Ben 21.gün Ankara düzen laboratuvar oldum 28 de Ankara synevo laboratuvar da oldum ikiside hiv Combo idi synevo doktor u Ümit hoca ya sordum test güvenilirliği ne kadar diye yüzde 99.07

  6. Upsalla
    7 yıl önce

    Kardeşim direk sordum vidas dul ultra 4.jenerasyon dedi

  7. Upsalla
    7 yıl önce

    Ayrıca kapıtıyımmı konuyu? Güvenilir mi olduğum test

  8. Dertlidertli
    7 yıl önce

    Diger siteden mavera senin soruna söyle cvp verir. Testin yeterli . 90. gün diğer cinsrl yılla bulaşan hastalıklarla beraber hiv de kontrol ettir . Korkma hivin sonucu değilmez der.

  9. Acaba mı?
    7 yıl önce

    Arkadaşlar, vidas anakra bulguda da var. Düzendeki de vidas. Sonuç kağıdaında vidas yazmıyor ama akreditasyon belgelerinde görünüyor. Sonuçta hiv duo ultra iki ayrı sonuç verir. Çoğu lab da vardır. Comboda tek sonuç olur. co/ml şeklinde.

Cevap yazmak için yapınız.