45. Günde aldıgım sonuclar bunlardı Hıv1 lgg ve hiv1 grup o 0,07 negatif Hiv2 igg igm ab Hiv1 p24 antijen ag 0.03 negatf.21de elisa negatif gelmişti.50de medicalde hiv1hiv2 negtif geldi.sifiliz hastasıyım belirtiler aşırı derecede hiv belirtileriyle aynı.gece terlemesi boğaz lenf ağrıları kas agrıları.bu testlerim hiv için yeterlimi dr uçkun ben 45de negatif alıp 90da pozitif vaka görmedim dedi.kafamdan atamadım bi türlü rahatlayayımmı sizce.

Cevap ( 6 )

  1. Damage
    7 yıl önce

    Doktor demişse bizim yorum yapmamıza gerek varmı? Geçmiş olsun

  2. Rruzgarrrr
    7 yıl önce

    Haklısın zaten hayatımda birkere böyle bi halt yedim ondada sifiliz bulaştı bir dahamı tövbe.

  3. Dertlidertli
    7 yıl önce

    Geçmiş olsun kardeş

  4. yardmmmmm
    7 yıl önce

    Geçmiş olsun kardeşim peki bu sifilizin icin tedavi gordunmu yada tedavisi varmi

  5. yardmmmmm
    7 yıl önce

    Bende sifiliz var. Heralde cunku belirtileri var ama hiv testlerim negatif sen nasil ogrendin sifiliz oldugunu akinti falan oldumu tedavisi mumkunmu beni bilgilendirirsen mutlu olurum zor durumdayim

  6. Rruzgarrrr
    7 yıl önce

    Akıntı falan yok.vdrl testi yaptır zaten poztifse 3doz penislin iğnesi yapılacak birer hafta arayla tropannema pallidum adlı virüs ölecek.ama sonra tekrar canlanabilir bende oldugu gibi.3ay arayla sürekli test olacaksın 2yıl sonunda poZitif olmaZsan hastalıktan cıkarılacaksın.bulundugunuz ildeki deri ve Zührevi hastalıklar hastanesine başvurun teşhisinizi söyleyin siz tahlil tarihlerini unutsanıZda onlar unutmuyor arıolar gidip tahlil yaptırıpsunuz vede ücretsiz.

Cevap yazmak için yapınız.